Header Ads


Ματσιούλις: «Να αποδείξουμε στο παρκέ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ματσιούλις: «Να αποδείξουμε στο παρκέ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»



Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα ηγηθούν στο παρκέ

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου σήμερα θα πρέπει να βγουν μπροστά οι πιο έμπειροι παίκτες. Και ο Γιόνας Ματσιούλις είναι ένας εξ αυτών. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα ηγηθούν πάνω στο παρκέ, με σκοπό να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στην -πλούσια- συλλογή του.

Ο Λιθουανός άσος μίλησε στο sdna για την… μάχη που περιμένει κόντρα στον Προμηθέα. Εξήγησε παράλληλα ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας του έναντι των Πατρινών, ενώ στάθηκε στην εμπειρία που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, με την προσθήκη του Νίκου Ζήση.

Για το περιμένει από την ΑΕΚ: «θα πρέπει να περιμένουν όλοι μια… μάχη! Πρώτα απ όλα θα πρέπει να περιμένουν όλοι ένα καλό παιχνίδι και μια μάχη κόντρα στις δύο ομάδες. Είναι μια ευκαιρία να κερδίσει έναν τίτλο και η ΑΕΚ και ο Προμηθέας. Έτσι θεωρώ πως δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. θα πρέπει να παλέψουμε. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε το 100%».

Για τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ: «Μέχρι στιγμής πάντα κάνουμε καλά παιχνίδια όταν έχουμε όλη την προσοχή μας και την ενέργειά μας πάνω στο παρκέ και όταν παίζουμε ομαδικά και γυρίζουμε τη μπάλα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στον τελικό Έτσι, αυτό θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημά μας, αρκεί να παίξουμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες πάνω στο παρκέ».

Για την εμπειρία που διαθέτει η ΑΕΚ: «Ο Νίκος Ζήσης έχει παίξει πολλούς τελικούς στην καριέρα του. Φυσικά είναι σημαντικό να έχεις παίκτες με εμπειρία, που ξέρουν να αντιδρούν σε κρίσιμες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε καλές και κακές στιγμές. Κάθε κατάσταση χρειάζεται διαφορετική αντίδραση για τους παίκτες. Με την προσθήκη ενός τόσο έμπειρου παίκτη η ομάδα γίνεται καλύτερη«.

Για την ειδική αναφορά που έκανε σε εκείνον ο Μάκης Γιατράς: «Δεν σημαίνει κάτι. Το περασμένο Σαββατοκύριακο είπε το ίδιο και για τον Στίβεν Γκρέι και ο ημιτελικός δεν ήταν καλός για εκείνον. Ίσως αυτό να δείχνει κάτι», είπε χαριτολογώντας σχετικά με την τοποθέτηση του Πατρινού κόουτς.

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι: «οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων θέλουν το τρόπαιο. Όλοι θα πρέπει να παλέψουν για το τρόπαιο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά μία ημέρα πριν από το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.