Header Ads


Μπάρκας: «Γουστάρει να παίζει για την ΑΕΚ ο Αραούχο - Νίκη και καλή εμφάνιση με Παναθηναϊκό!»

Μπάρκας: «Γουστάρει να παίζει για την ΑΕΚ ο Αραούχο - Νίκη και καλή εμφάνιση με Παναθηναϊκό!»


Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Αραούχο, αποθέωσε την δουλειά του Καρέρα και δήλωσε πως άπαντες θέλουν νίκη τη Κυριακή
Ντέρμπι και πάλι για την ΑΕΚ που έχει την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Super League.
O Βασίλης Μπάρκα μιλώντας ενόψει του ματς με το τριφύλλι αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται με τον Μάσιμο Καρέρα, είπε το… πως καταλαβαίνει αν η ομάδα του θα τα πάει καλά σε έναν αγώνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο και του Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που γουστάρει να παίζει για την ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και το αποτέλεσμα στον αγώνα Κυπέλλου που προηγήθηκε με τον Παναιτωλικό. Είπε: «Δεν παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στο στόχο. Ξέραμε ότι η αναμέτρηση είναι διπλή, ότι υπάρχει η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στην πρόκριση».

Για τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του τόνισε: «Νιώθω πιο σίγουρος πλέον. Δουλεύουμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, γιατί είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι νιώθουμε σίγουροι, ακόμη και οι πιο μικροί σε ηλικία».

Σχετικά με το σχηματισμό που κάνει τον ίδιο να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, απάντησε: «Δεν στέκομαι στο σύστημα που ακολουθούμε στο παιχνίδι. Νιώθω καλά όταν η ομάδα είναι συμπαγής και συγκεντρωμένη στο στόχο. Νιώθω σιγουριά από τις προπονήσεις ακόμη, γιατί από εκεί καταλαβαίνω, αν είμαστε καλά ως ομάδα».

Για τη βελτίωση της ΑΕΚ ακόμη και στις αμυντικές στατικές φάσεις, διευκρίνισε: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όχι τακτικής. Ο κύριος Καρέρα έχει φέρει αλλαγή σε αυτό το θέμα κι εκεί οφείλεται η βελτίωσή μας».

Ερωτώμενος για τον Μάσιμο Καρέρα και τις αλλαγές που έχει φέρει γενικότερα στην ΑΕΚ, τόνισε: «Ξέρει ακριβώς τι θέλει από εμάς και το ζητάει. Έχει σφίξει τα λουριά. Θέλει 100% συγκέντρωση. Επίσης, κανείς δεν αισθάνεται ότι είναι βασικός. Δίνει ευκαιρίες ακόμη και στους νέους. Όλα αυτά μας έχουν βοηθήσει να πάρουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Ιδιαίτερη ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση για την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ: «Γουστάρει να παίζει στην ΑΕΚ κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι και καλός χαρακτήρας, οπότε βοηθάει πολύ στα αποδυτήρια».

Κι όσο για το γεγονός ότι κι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας δείχνουν ότι αρέσκονται να παίζουν στην ΑΕΚ, εξήγησε: «Η έλευση του νέου προπονητή το προκάλεσε αυτό. Όλοι θέλουν πλέον να παίζουν. Υπάρχει αίσθημα δικαιοσύνης, ότι αν τα δώσεις όλα στην προπόνηση, θα αγωνιστείς. Όλοι νιώθουν πλέον ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθούν να αγωνιστούν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.