Header Ads


Ασυγκράτητος ο Ολιβέιρα!

Ασυγκράτητος ο Ολιβέιρα!


Δεν κρατιέται ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος και χθες – παρά το ρεπό του – βρέθηκε στα Σπάτα και ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.
Σχεδόν έναν μήνα συμπλήρωσε εκτός αγωνιστικής δράσης ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.



Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός που αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», καθώς παρά το ρεπό που είχε πάρει, εκείνος βρέθηκε ξανά στα Σπάτα και ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Στόχος του διεθνούς φορ ήταν να ανεβάσει στροφές και να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας και τώρα θα κάνει προσπάθεια να καθιερωθεί στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα.

Βέβαια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν με την επιστροφή του Ολιβέιρα, αφού μπορεί να υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό και να λείψει για μεγαλύτερο διάστημα.

Πάντως, εκείνο που κάνει εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας είναι η θέληση του ποδοσφαιριστή να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Καρέρα, δίνοντας μία ακόμα λύση για τη γραμμή κρούσης στον Ιταλό τεχνικό που έχει τους Λιβάγια και Αραούχο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.