Header Ads


Unlabelled Πώς θα μείνουν στην ΑΕΚ οι Αραούχο, Βράνιες, Σιμάνσκι!

Πώς θα μείνουν στην ΑΕΚ οι Αραούχο, Βράνιες, Σιμάνσκι!


Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει αρκετά χρήματα για να κάνει δικούς της τρεις πολύτιμους παίκτες το καλοκαίρι!
Τρεις από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0) ήταν οι Σέρχιο Αραούχο, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Όγκνιεν Βράνιες. Και αν η «Ένωση» θέλει να τους κάνει δικούς της, θα πρέπει να δώσει πάνω από 4-5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι…
Ο Αργεντινός φορ έχει έρθει με ενοίκιο 300.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και η οψιόν αγοράς του από την Λας Πάλμας έχει οριστεί στα 2,7 εκατ. ευρώ. Ο Πολωνός μέσος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις λίγες εμφανίσεις που έχει κάνει, καθιερώθηκε αμέσως αλλά για να παραμείνει θα χρειαστεί να καταβληθεί ποσό 1,5 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι το καλοκαίρι. Άρα μιλάμε ήδη για 4,2 εκατ. ευρώ και το ποσό αυτό θα ανέβει αρκετά για να παραμείνει ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται ως το καλοκαίρι χωρίς οψιόν αγοράς από την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι έχουν αποπληρώσει όλο το ποσό αγοράς του από την ΑΕΚ και δεν έχει συμφωνηθεί κάποια οψιόν αγοράς, συνεπώς η συζήτηση που θα γίνει θα αρχίσει από μηδενική βάση. Με τις εμφανίσεις που κάνει ο 30χρονος άσος και την σοβαρότητα που παρουσιάζει μετά το τελευταίο του πειθαρχικό κρούσμα, είναι δεδομένο πως η «Ένωση» θα προσπαθήσει να τον αγοράσει. Η επιθυμία του παίκτη είναι δεδομένη, καθώς κι αυτός, όπως και ο Αραούχο, στην ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει με διαφορά τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του.

sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.