Header Ads


Ολιβέιρα: «Ακούστηκαν πολλά, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Ολιβέιρα: «Ακούστηκαν πολλά, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»


Όλα όσα είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό!
O Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στην… δράση κόντρα στον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.


Ο Πορτογάλος άσος μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του και το γκολ;«Αισθάνθηκα καλά. Δεν είμαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης ακόμη. Θέλω λίγο ακόμη. Το βασικό δεν ήταν το γκολ μου, αλλά ότι πέρασε η ομάδα. Συνεχίζει στους 4 άρα είμαστε καλά».

Για τις άδειες εξέδρες;

«Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Μπήκαμε καλά, μπήκαμε δυνατά. Μετά νιώσαμε πιο άνετα. Μας έλειψε ο κόσμος, είναι ο 12ος παίκτης, ήταν σημαντική η απουσία του, αλλά εμείς είμαστε εδώ για το καλύτερο»

Για την κλήρωση και τους 4;

«Αυτό που θα κάνουμε είναι να δούμε την κλήρωση. Οποιος κι αν είναι αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο, να κερδίσουμε και να πάμε τελικό».

Για το ενδιαφέρον της Γουλβς και την παραμονή του στην ΑΕΚ;

«Μπορεί να ακουστούν διάφορα και να γραφτούν. Εγω ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η σύζυγός μου το ίδιο. Ολοι, ο κόσμος, οι υπάλληλοι, άπαντες με έχουν αγκαλιάσει. Η πρόταση της Γουλβς είναι παρελθόν. Είμαι εδώ, βρίσκομαι εδώ για την ΑΕΚ. Θέλω να προσπάθησω, πως η προσπάθεια της ΑΕΚ το καλοκαίρι για να με αποκτήσει κατάλαβα την αγάπη τους. Θέλω να πω πως το 200% του εαυτού μου και του μυαλού μου είναι στην ΑΕΚ».

Για τον Αραούχο και τον Λιβάγια και τη συνεργασία τους;

«Σήμερα ηταν το πρώτο ματς που παίξαμε και οι τρεις μαζί. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ενας ποιοτικός παίκτης μπορεί να συνυπάρξει στην ίδια 11άδα. Ο Σέρχιο και ο Μάρκο είναι ποιοτικοί παίκτες, εγώ θεωρώ επίσης πως είμαι ποιοτικός, άρα μπορούμε να παίξουμε μαζί. Σήμερα ήταν το πρώτο δείγμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.