Header Ads


Unlabelled Ο «εκλεκτός» του Μανόλο από Ελλάδα!

Ο «εκλεκτός» του Μανόλο από Ελλάδα!


Αυτή θα είναι... βόμβα και φυσικά είναι και αυτός από την αγαπημένη του(μας) ΑΕΚ!
Από το..μπλοκάκι του έχουν παρελάσει πολλά ονόματα που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται πως ένας παίκτης της ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό στο μυαλό του.


Πριν από λίγα χρόνια οι Ουκρανός ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη. Οι τρομερές χρονιές του με την Σαχτάρ του έδωσαν το εισιτήριο για την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής στόπερ είχε όλα όσα ήθελε ο Γκουαρντιόλα από έναν αμυντικό. Ωστόσο ο Τσιγκρίνσκι υπολόγιζε χωρίς τους τραυματισμούς. Αυτοί τον πήγαν αρκετά πίσω με αποτέλεσμα να γυρίσει στην πατρίδα του.

Το καλοκαίρι του 2016 ο παίκτης πήρε την απόφαση να κάνει άλλο ένα παιχνίδι στο εξωτερικό. Μετά από αρκετές μέρες διπραγματεύσεων έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ. Από νωρίς έδειξε ότι είναι παίκτης άλλης ποιότητας και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν έναν παίκτη που μπορούν να στηριχθούν πάνω του. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κλάση του, αλλά τα προβλήματα τραυματισμού υπάρχουν ακόμα.

Το συμβόλαιο και ο Τσιγκρίνσκι

Το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ με την ΑΕΚ. Τέσσερα χρόνια μετά ο Ουκρανός έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, είναι μέσα στους πρωταγωνιστές, αλλά έχει χάσει πολλά παιχνίδια εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμού. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει μπει στο 33ο έτος της ηλικίας του έχει βάλει σε σκέψεις τους «κιτρινόμαυρους».

Την ίδια ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Αλ Ουαχντα και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ενισχύσει την ομάδα και ο πρώην παίκτης του στην ΑΕΚ είναι μια περίπτωση που εξετάζει. Θυμίζουμε ότι ο Σεβιγιάνος προπονητής ενδιαφέρθηκε και για άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα, αλλά βρήκε μόνο κλειστές πόρτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.