Header Ads


Κρίνεται το ντεμπούτο του Αραούχο

Κρίνεται το ντεμπούτο του Αραούχο


Εξαιρετικά ήταν τα εργομετρικά τεστ που έκανε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος περιμένει τον Μάσιμο Καρέρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι.
Έτοιμος για δράση είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε με κάθε επισημότητα στην «Ένωση» και τώρα δηλώνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο «τσίνο» θα βρεθεί στα Σπάτα, όπου θα συναντήσει γνωστά προς εκείνον πρόσωπα, και παράλληλα θα κριθεί η ετοιμότητά του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αραούχο φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση κατά τη διάρκεια των εργομετρικών τεστ, αφήνοντας εκπληκτικούς και τους ανθρώπους της ομάδας για την ετοιμότητά του.

Από εκεί και πέρα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσι επιστρέφει στη διάθεση του Ιταλού προπονητή, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα μπει στην αποστολή για το Περιστέρι.

Εν τω μεταξύ, ο Οικονόμου προμηθεύτηκε την ειδικά μάσκα από την Ιταλία μετά το κάταγμα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Σιμόες εξέτισε την ποινή του και είναι εκ νέου διαθέσιμος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.