Header Ads


Πως θα γίνεις ένας από τους καλύτερους στο στοίχημα

Πως θα γίνεις ένας από τους καλύτερους στο στοίχημα



Κατά την αναζήτηση μιας online στοιχηματικής πλατφόρμας, πολλοί παίκτες έχουν τα μάτια τους ανοιχτά κυρίως για καλές προσφορές γενναιόδωρα και μπόνους. 
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτό πρέπει αποτελεί το βασικό κριτήριο όταν πρόκειται για την επιλογή ενός bookmaker και προκύπτει από το αν τα «free bets» είναι πραγματικά δωρεάν και συμφέρουν. 

Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας λυθούν όλες οι απορίες γύρω από τα προσφερόμενα μπόνους, έτσι ώστε να είστε σε θέση να αξιολογήσετε αν αξίζει να δίνετε μεγάλη βαρύτητα.

Πρόκειται πράγματι για δωρεάν μπόνους;

Οι διαφόρων ειδών προσφορές και τα ποικίλα μπόνους είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους με τους οποίους οι bookmakers προσελκύουν νέους παίκτες. Όλες οι online στοιχηματικές πλατφόρμες προωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μπόνους που προσφέρουν κι αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόσφατες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει πως η κίνηση αυτή πιάνει τόπο, καθώς οι προσφορές και τα μπόνους συμβάλλουν τα μέγιστα στην τελική επιλογή των παικτών. Γι 'αυτό άλλωστε φιγουράρουν στην αρχική σελίδα κάθε στοιχηματικής εταιρίας. Πρόκειται όμως για μπόνους που είναι πραγματικά δωρεάν; Όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει απόλυτα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να έχουμε δικαίωμα σε ένα free bet, πρέπει πρώτα να τοποθετήσουμε ένα στοίχημα με τα πραγματικά μας χρήματα και αν αυτό δεν επαληθευτεί, τότε απλά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα (μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό). Ωστόσο, η επιστροφή αυτή του πονταρίσματος αποτελεί μια έννοια πολύ θεωρητική. Αυτό γιατί δεν μπορούμε να αιτηθούμε ανάληψη του συγκεκριμένου ποσού καθώς συντρέχουν όροι και προϋποθέσεις. Βάσει των όρων αυτών οφείλουμε πρώτα να ποντάρουμε το ποσό αυτό πολλαπλασιασμένο πχ x5 (ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρίας) και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε ανάληψη των πιθανών κερδών.

Η δυσκολία στους όρους και τις προϋποθέσεις πριν λάβουμε το μπόνους

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν κάθε προσφορά αφορούν την τοποθέτηση στοιχημάτων όπου κάθε σημείο έχει απαιτούμενη ελάχιστη απόδοση. Σε κάποιους bookmakers το όριο αυτό ορίζεται στο 1.50, σε άλλους στο 2.00.  Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες δεν καταφέρνουν να επωφεληθούν από το μπόνους που έλαβαν.

Παράλληλα, δεν υπάρχει κάποιο μπόνους που να μη σχετίζεται με το δικό σας προσωπικό κεφάλαιο. Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα, προκειμένου να κάνετε χρήση οποιουδήποτε μπόνους ή προσφοράς, προϋποθέτει να ρισκάρετε ένα μέρος από το budget σας κι αυτό είναι κάτι που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να βγείτε εν τέλει κερδισμένοι από την αποδοχή οποιουδήποτε προσφερόμενου μπόνους.

Συνοψίζοντας

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν ως στόχο να σας αποτρέψουν από τη χρήση των μπόνους της πλατφόρμας όπου είστε εγγεγραμμένο μέλος. Πρέπει ωστόσο να θυμάστε πως οποιαδήποτε διαφήμιση συναντήσετε είναι καλό να μην αποτελέσει το βασικό κριτήριο σας ώστε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Είναι επίσης συνετό να μελετήσετε διεξοδικά το κάθε μπόνους και να έχετε πάντα γνώση γύρω από την αξιοπιστία και τη συνολική φήμη κάθε online bookmaker. Όσο δελεαστική κι αν ακούγεται κάθε προσφορά, τόσο περισσότερη προσοχή απαιτεί και τόσο μεγαλύτερο ρίσκο εμπεριέχει και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό! Μόνο έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητες σας να βγείτε κερδισμένοι!

Μάθε όλα τα μυστικά του stoiximan στο Stoiximatikesetaireies.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.