Header Ads


Τέλος ο Κουτάς από την ΑΕΚ

Τέλος ο Κουτάς από την ΑΕΚ


Αποχώρησε από την ΚΑΕ ΑΕΚ το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Μάκη Αγγελόπουλου.





Παρελθόν από την ΚΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ο Χάρης Κουτάς. Όπως αναφέρει η Live Sport, οι σχέσεις του με τον Μάκη Αγγελόπουλο έχουν διαταραχθεί κι έτσι ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του στο κλαμπ, ο άνθρωπος που καθόταν συνήθως δίπλα του στους αγώνες της «Ένωσης», αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος, αποχωρεί.

Ο Χάρης Κουτάς υπήρξε στο παρελθόν βασικός χρηματοδότης της Ερασιτεχνικής και τα τελευταία χρόνια είχε ενισχύσει και οικονομικά την ΚΑΕ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος φημολογείται πως ανέλαβε τις μετοχές που είχε στα χέρι του ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του.

Το απερχόμενο στέλεχος της ΚΑΕ λέγεται πως εκπροσωπούσε τον Θεόδωρο Ρούσση, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Βελγίου και επικεφαλής του Ravago Group (ανεξάρτητου παραγωγού πρώτων υλών για πλαστικά και ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς στην παγκόσμια αγορά πλαστικών, ελαστικών και χημικών). Είναι άγνωστο αν με την αποχώρηση του κ. Κουτά από την ΚΑΕ θα υπάρξει ζήτημα και με τον κ. Ρούσση, αν και δεν προκύπτει κάποια πληροφορία επί τούτου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.