Header Ads


Καρέρα: «Δεν ασχολούμαι με Ολιβέιρα, πιο σημαντικός ο Βόλος από Ολυμπιακό»

Καρέρα: «Δεν ασχολούμαι με Ολιβέιρα, πιο σημαντικός ο Βόλος από Ολυμπιακό»


Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στη Nova για το ερχόμενο ματς με τον Βόλο και τις τελευταίες εξελίξεις με Ολιβέιρα, Σιμάνσκι!
Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα της ΑΕΚ με το Βόλο, αναφέρθηκε στις απουσίες των τιμωρημένων Λιβάγια - Κρίστισιτς, δεν θέλησε να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Γουλβς για Ολιβέιρα, ενώ τόνισε πως ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι σχεδόν έτοιμος για να μπει σε αποστολή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Βόλο στην ομώνυμη πόλη την Τετάρτη (22/01, 17:15) για την 20ή αγωνιστική της Super League 1 και θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Αυτό τόνισε κι ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα.



Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες των τιμωρημένων Λιβάγια - Κρίστισιτς, δεν θέλησε να σχολιάσει το ενδιαφέρον της Γουλβς για Ολιβέιρα, ενώ τόνισε πως ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι σχεδόν έτοιμος για να μπει σε αποστολή. Παράλληλα, υποστήριξε πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό του το ντέρμπι της Κυριακής (26/01, 19:30) με τον Ολυμπιακό, καθώς προέχει το ματς με τον επικίνδυνο Βόλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα με το Βόλο: "Προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε άλλο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε και στη φυσική και στην ψυχική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα".

Για τα συνεχόμενα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα: "Προετοιμάζουμε κυρίως δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση των παικτών και το δεύτερο είναι να προετοιμάσουμε μερικά πράγματα για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο στον επόμενο αγώνα".

Για τις απουσίες με την ΑΕΛ και την καλή εικόνα της ΑΕΚ: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν δώσαμε καθόλου ευκαιρίες στον αντίπαλο. Θεωρώ πως σιγά-σιγά παίζουμε όλο και καλύτερα, όπως θα ήθελα να παίζουμε και προετοιμαζόμαστε για την τελική ευθεία της σεζόν".

Για την απουσία των τιμωρημένων Κρίστισιτς και Λιβάγια: "Λείπουν μερικοί παίκτες, αλλά όπως λέω πάντα, έντεκα παίζουν κάθε φορά κι έχω άλλες δύο ημέρες για να αποφασίσω ποιος θα παίξει".

Για τον αν θα είναι ο Σιμάνσκι στην αποστολή: "Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν με την Αχμάτ Γκρόζνι και είναι δεδομένο πως χρειάζεται περισσότερες προπονήσεις για να μπει σε φόρμα. Αλλά πιστεύω πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να μπει σε αποστολή".

Για τους παίκτες που απουσίασαν από τον αγώνα με την ΑΕΛ: "Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα τους έχουμε στη διάθεσή μας. Θα δω σε τι κατάσταση βρίσκονται στην προπόνηση, θα μιλήσω με τους γιατρούς και θα αποφασίσω".

Για την πρόταση της Γουλβς στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα: "Εγώ ασχολούμαι με το τεχνικό κομμάτι της ομάδας. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις".

Για τον Βόλο: "Ο Βόλος είναι μία νεοφώτιστη ομάδα, αλλά παίζει καλά, όπως έδειξε κι από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επομένως, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Το περιμένω όπως κάθε άλλο παιχνίδι".

Για το αν σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Όχι, το αυριανό ματς είναι πιο σημαντικό για τη δεδομένη στιγμή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Για το τι του αρέσει από την εικόνα της ομάδας του: "Σιγά-σιγά η ομάδα γίνεται πιο πειθαρχημένη, παίζει με ένταση και υψηλό πρέσινγκ. Μου αρέσει αυτό που βλέπω".


sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.