Header Ads


Καρέρα: «Είναι δουλειά μου να κάνω τους παίκτες καλύτερους!»

Καρέρα: «Είναι δουλειά μου να κάνω τους παίκτες καλύτερους!»


Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη NOVA εν όψει του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, εκτός έδρας.

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση του Παουλίνιο, ο οποίος έφυγε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι, είπε: "Είναι πιθανό να μην είναι μαζί μας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. θα δούμε..."

Για την κατάσταση των Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα και Λόπες απάντησε: "Έχουμε σήμερα και αύριο να δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι".

 Για το γεγονός ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μετά το 2-0 χθες, εξήγησε: "Κάθε αγώνας τελειώνει στο 90'. Θέλω να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες μέχρι το τέλος. Αλλιώς, μπορεί να δεχτούμε ένα γκολ, να μπει ο αντίπαλος στο παιχνίδι και να μας δυσκολέψει. Ειδικά ο Αστέρας, που είναι μια ομάδα που παίζει με μακρινές πάσες από την άμυνα στην επίθεση, θα μπορούσε να μας βάλει δύσκολα".
Ερωτώμενος σχετικά με το γεγονός ότι ο Αστέρας ουσιαστικά δεν έκανε παρά κάποιες τελικές στο τέλος του αγώνα, διευκρίνισε:"Συμφωνώ, όμως, μετά το 2-0 σταματήσαμε να παίζουμε ως ομάδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τρέξουμε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και να κουραστούμε περισσότερο. Αν συνεχίζαμε να παίζουμε ομαδικά, οι αντίπαλοι θα έτρεχαν περισσότερο".

Σχετικά με το νεοφερμένο Λάτσι, είπε: "Προπονείται μόνος του και όχι με την υπόλοιπη ομάδα, διότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είναι 17 ετών, χρειάζεται χρόνο έτσι κι αλλιώς για να βελτιώσει τα ατομικά του χαρακτηριστικά".

Για τους επόμενους αγώνες Κυπέλλου απάντησε: "Προηγείται ο αγώνας πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας. Οι αγώνες Κυπέλλου ακολουθούν".

Στην ερώτηση σχετικά με την ωριμότητα που δείχνει ο Βράνιες ως παίκτης από τη στιγμή που την ομάδα ανέλαβε ο Καρέρα, ο τελευταίος τόνισε:  "Δουλειά του προπονητή είναι να βρίσκει τα αδύναμα σημεία των παικτών και να τους βοηθά να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία. Να γίνονται καλύτεροι. Δεν έκανα κάτι περισσότερο με τον Βράνιες".

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχεται με λιγότερη συχνότητα γκολ επί των δικών του ημερών στην τεχνική ηγεσία, είπε: "Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος. Να είμαστε μια ομάδα συμπαγής, που να δημιουργούμε προβλήματα στους αντιπάλους και να μην τους αφήνουμε να πλησιάσουν εύκολα στην περιοχή μας. Επίσης, να είμαστε εμείς που να φτάνουμε εύκολα στην περιοχή των αντιπάλων μας. Αυτούς τους στόχους τους έχουμε πετύχει".

Κι όσο για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο απέφυγε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς βλέπει τον αντίπαλο και πώς προετοιμάζει τη δική του ομάδα εν όψει αυτού του αγώνα: "Χθες ξεκίνησα να μελετώ τον Ατρόμητο και θα συνεχίσω σήμερα και αύριο. Αναλόγως με τα στοιχεία που θα διακρίνω, θα ετοιμάσω τη δική μου ομάδα. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.