Header Ads


Τελικός για την Βασίλισσα στην Γερμανία

Τελικός για την Βασίλισσα στην Γερμανία


Εκτός έδρας αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων για την ΑΕΚ κόντρα στη Ράστα Φέχτα, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να στοχεύει στη νίκη-πρόκριση στη φάση των «16» του BCL.

Μετά την ψυχολογική ώθηση από τη νίκη στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες στο BCL, αφήνοντας πίσω της την ήττα που υπέστη στην Ισπανία από τη Μπούργος.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου (7-5) αντιμετωπίζει στις 21:00 (ΕΡΤ) τη Ράστα Φέχτα (6-6) στη Γερμανία, σε μία αναμέτρηση που αποτελεί τελικό, αφού με τη νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

H AEK που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Άντβερπ, Μπαντίρμα και Μπούργος δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Γκίκα, ωστόσο είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να βλέπει τον Νίκο Ζήση να έχει προσαρμοστεί άμεσα και να ανταποκρίνεται με το… καλημέρα στον ρόλο του ηγέτη.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της Ένωσης στη Γερμανία και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον απεσταλμένο, Γιώργο Πετρίδη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς, Ζντράβκο Ρούτεσιτς, Λουίς Καστίγιο.

sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.