Header Ads


Μάσιμο Καρέρα: "Υποφέραμε στο γήπεδο-Καθόλου επηρεασμένος ο Ολιβέιρα"

Μάσιμο Καρέρα: "Υποφέραμε στο γήπεδο-Καθόλου επηρεασμένος ο Ολιβέιρα"


Ο Μ. Καρέρα τόνισε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να νικήσει τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη Γουλβς η απόφαση να μην ξεκινήσει ο Ολιβέιρα στο ντέρμπι. Τι είπε για τη γρήγορη αλλαγή.





-το ματς με τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε με μία ισχυρή ομάδα. Εμείς παλέψαμε με τα δικά μας όπλα. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις».

-την εικόνα της ΑΕΚ: «Θέλω πάντα να κερδίζω. Είμαι ικανοποιημένος από την ορμή των παικτών και την διάθεση που είχαν».

-τη γρήγορη αλλαγή που έκανε με Σιμάνσκι-Ολιβέιρα: «Είδα πως έτσι όπως παίζαμε... υποφέραμε στο γήπεδο. Έκανα γρήγορη αλλαγή έτσι. Ήταν μία τακτική απόφαση».

-τις δυσκολίες με Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας. Από πλευράς ευκαιριών δεν είχαν τόσες πολλές. Είχαν το δοκάρι αλλά και εμείς είχαμε φάσεις».

-τους στόχους της ΑΕΚ και το γεγονός πως δεν κερδίζει ντέρμπι: «Σίγουρα μετράει ότι δεν σκοράρουμε. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Τα παιδιά δώσανε το 200% στο γήπεδο και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό».

-το αποτέλεσμα: «Ξαναλέω ότι παίζαμε με μία ισχυρή και δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις έτσι φάσεις. Είμαστε ευχαριστημένος με τα παιδιά. Κάνανε κατάθεση ψυχής και έχουμε βάλει τις βάσεις για μία καλή ομάδα».

-τη μη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα από την αρχή: «Όχι δεν είναι επηρεασμένος. Ήταν τεχνική απόφαση να μην ξεκινήσει ο Ολιβέιρα. Καμία σχέση με Γουλβς ή κάτι άλλο».

-τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ: «Ναι σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Ο στόχος έως τα πλέι οφ είναι να πάρουμε πόντους στα ματς με τους πρωτοπόρους. Κάθε ματς το βλέπουμε ως τελικό».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.