Header Ads


Έτσι είπε το «ναι» ο Ζήσης!

Έτσι είπε το «ναι» ο Ζήσης!


Τον τρόπο που έγινε η πρόταση της ΑΕΚ στον Νίκο Ζήση και τον διάλογο που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει η LiveSport. 
Ένα τηλεφώνημα του Ηλία Παπαθεοδώρου άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ.




Όπως αποκαλύπτει η LiveSport, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επικοινώνησε λίγο μετά τον τραυματισμό του Γκίκα με τον πολύπειρο γκαρντ, ο οποίος αναρωτήθηκε αν χρειάζεται βοήθεια στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο Παπαθεοδώρου, φυσικά, του έκανε την πρόταση να είναι αυτός ο παίκτης που θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, με τον Ζήση να ζητάει λίγο χρόνο για να απαντήσει.

«Είναι ευκαιρία για μένα. Άφησε με να το σκεφτώ δυο τρεις ώρες γατί είναι ξαφνικό και θα σου απαντήσω». Λίγες ώρες μετά ο Ζήσης έδωσε τη θετική απάντηση και προχώρησε τις διαδικασίες με την Μπανταλόνα, με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο.

«Είναι το ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε και έγινα πρώτη φορά πρωταθλητής. Έχω τεράστιο κίνητρο. Δεν θα έρθω τιμής ένεκεν. Η ομάδα έχει στόχους κι εγώ μαζί της. υπάρχουν το Κύπελλο το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει ο τελικός του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το δημοσίευμα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.