Header Ads


Βασικός με Αστέρα ο Ολιβέιρα!

Βασικός με Αστέρα ο Ολιβέιρα!


Τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καταστρώνει ο Ιταλός τεχνικός.
Εμφανώς επηρεασμένος από την επιλογή του Μάσιμο Καρέρα να μην τον ξεκινήσει στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ήταν ο Νέλσον Ολιβέιρα.




Ο Ιταλός τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Πορτογάλο επιθετικό, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όλους τους «κιτρινόμαυρους» για τις επιλογές του.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος φορ αναγνώρισε το λάθος του και ήταν έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας στα αποδυτήρια στα Σπάτα.

Το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν και ο Καρέρα υπολογίζει κανονικά τον Ολιβέιρα για τον αυριανό επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει ως βασικός στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία με τον γιατρό της ΑΕΚ για να προμηθευτεί ειδική μάσκα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μύτη.

Ένα ακόμη πρόβλημα είναι οι ενοχλήσεις που έχει στους οπίσθιους μοιραίους ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος σήμερα θα φανεί αν θα παίξει στο αυριανό ματς με τους Αρκάδες.

sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.