Header Ads


4 εκατ. ευρώ η Γουλβς για Ολιβέιρα!

4 εκατ. ευρώ η Γουλβς για Ολιβέιρα!


«Δεν παραχωρείται!», απαντάει η Ένωση αν δεν καλυφθεί η ρήτρα - Πιέζει ο παίκτης για να επιστρέψει στη Premier League!
Ως τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του βλέπει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Γουλβς ο Νέλσον Ολιβέιρα, με την ΑΕΚ να περιμένει νέα πρόταση από τους "λύκους".




«Είναι η μεγάλη του επιθυμία να κάνει μία ακόμα προσπάθεια, να καθιερωθεί σε μεγάλο πρωτάθλημα και δη στην Premier League. Θέλει πάρα πολύ και με τον τρόπο του κάνει προσπάθεια να πείσει την ΑΕΚ να τον δώσει.

Ο ποδοσφαιριστής το βλέπει ως ευκαιρία, αυτό έχει στο μυαλό του. Από τα 6.500.000 ευρώ της ρήτρας, θα έμπαιναν 5.850.000 στα ταμεία της ΑΕΚ. Εκτιμώ λοιπόν πως αν ανέβει από τα 4 στα 5 εκατομμύρια ευρώ, η μεταγραφή θα γίνει και θα φύγει ο παίκτης.

Μιλάει με τον Ίβιτς ο Ολιβέιρα και προσπαθεί να μεταφέρει στην ομάδα ότι από τη στιγμή που ήρθε ευκαιρία, δεν θέλει να τη χάσει. Αυτή τη στιγμή ο Καρέρα προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τον βάλει να παίξει, για το αν είναι πνευματικά έτοιμος, γιατί αυτή τη στιγμή θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει πρόταση από την Γουλβς. Εγώ δίνω πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Αν γίνει αυτό, έχει μπροστά της 9 ημέρες η ΑΕΚ για να βγει στην αγορά για επιθετικό.

Το θέμα είναι πως η αγορά θα γνωρίζει πως η ΑΕΚ θα καίγεται για παίκτη και μάλιστα παίκτη επιπέδου Ολιβέιρα», ανέφερε μεταξύ άλλων στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.