Header Ads


Unlabelled Η ΑΕΚ πάει για αγορά-ρεκόρ με παίκτη από τη Superleague;

Η ΑΕΚ πάει για αγορά-ρεκόρ με παίκτη από τη Superleague;


Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα, θα δώσει η ΑΕΚ τόσα εκατομμύρια; Την ώρα που φαίνεται πως βαδίζουμε στην τελική ευθεία της ανακοίνωσης του νέου προπονητή της ΑΕΚ, είναι μάλλον πρώιμο να συζητάμε οτιδήποτε μεταγραφικό για την Ένωση αλλά δημοσίευμα την εμπλέκει με μεταγραφή παίκτη της Superleague.





Όχι γιατί δεν υπάρχει ασχολία. Ισα ίσα. Τεράστιες οι ανάγκες, άμεση κιόλας η επιθυμία να αρχίσει η… αναδόμηση του ρόστερ, απλώς το βασικό για τους Κιτρινόμαυρους είναι πρώτιστα να κλείσουν το μέτωπο του νέου τους τεχνικού.

Δεδομένα θα αποκτηθεί στόπερ, αυτό άλλωστε σε συνδυασμό με το ότι ο Βράνιες μάλλον -πλέον- μετράει μέρες, συνιστά επιβεβλημένη προτεραιότητα, αλλά ως εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά την ανακοίνωση του προπονητή (κάποιες πηγές την τοποθετούν σήμερα, ωστόσο το ίδιο λεγόταν για χθες…). Ως προς τον "δήμιο" της Ενωσης στο ματς του Σαββάτου στο Ηράκλειο, τον Λισάντρο Σεμέδο, ο οποίος μοιραία επέστρεψε στο προσκήνιο των Κιτρινόμαυρων.

Η Ενωση έχει ρωτήσει τη Φορτούνα Σιτάρντ αναφορικά με τις απαιτήσεις της και το στάτους του Πορτογάλου εξτρέμ. Και πήρε την… κρυάδα, αφού οι Ολλανδοί δεν πέφτουν (τουλάχιστον για τώρα) κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Κι αυτό γνωρίζοντας πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να εξασκήσει το buy-out που έχει για τον Σεμέδο, ύψους 1,5 εκατ. Οι Κρητικοί έχουν τον πρώτο λόγο, απλώς δεν έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Συνεπώς, η εναλλακτική που προσφέρεται στους επίδοξους αγοραστές είναι να αξιοποιήσουν αυτήν την option αγοράς του ΟΦΗ, καλύπτοντας την και εν συνεχεία να τον αγοράσουν από εκεί. Προφανώς, οι Κρητικοί θα ζητήσουν (περισσότερα) για να την… εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα και πάλι το ποσό να ξεφεύγει πάνω από 2 εκατ. ευρώ (και αυτό σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις).

Αν λοιπόν πιστεύει κανείς πως η ΑΕΚ, με τη δεδομένη οικονομική της πολιτική τα τελευταία χρόνια, μπορεί να μπει σε αυτήν τη συζήτηση, τότε πάσο. Εκτός αν η πιθανότητα να κάνει η Ενωση τον Σεμέδο την ακριβότερη αγορά της από την στιγμή που επέστρεψε στη Superleague, με ποσό μεγαλύτερο και από αυτό που δαπανήθηκε για την αγορά του Λιβάγια μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστική.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.