Header Ads


Ο Μαυροειδής ξεπέρασε τον Λαρεντζάκη σε συμμετοχές και πόντους!

Ο Μαυροειδής ξεπέρασε τον Λαρεντζάκη σε συμμετοχές και πόντους!



Στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα, ο Δημήτρης Μαυροειδής… προσπέρασε σε δύο ιστορικές λίστες της ομάδας τον πρώην συμπαίκτη του, Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Aναλυτικά οι αριθμοί που ξεχώρισαν από την αναμέτρηση, όπως τους παρουσίασε ο ΕΣΑΚΕ:

Υπήρξαν για δύο χρόνια συμπαίκτες στην ΑΕΚ (2016-17 και 2017-18). Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν παίζουν πια μαζί κι έτσι ο πρώτος βρήκε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον δεύτερο, σε δύο ιστορικές λίστες της “Ένωσης” μέσα από το ματς με τον Προμηθέα. Εκείνες των περισσότερων αγώνων και των περισσότερων πόντων με την ΑΕΚ στην ΕΚΟ Basket League.

Ο διεθνής σέντερ με τα 3:39 που αγωνίστηκε, “έγραψε” την 97η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και προσπερνώντας τον Λαρεντζάκη έγινε ο 12ος της σχετικής λίστας. Με τους δύο πόντους του εξάλλου, έφτασε τους 764 με την ΑΕΚ και έγινε ο 11ος σκόρερ της ιστορίας της στην ΕΚΟ Basket League αφού ο Λαρεντζάκης είχε 763 στην τριετία 2016-19. Ακόμη ο Μαυροειδής με το μοναδικό δίποντο του, έφτασε στην 9η θέση της σχετικής λίστας της “Ένωσης” τον Μίρκο Μιλίσεβιτς που φόρεσε τη φανέλα της στη σεζόν 1994-95. Αμφότεροι έχουν από 261.

Κατά τα άλλα…

*Ο Κιθ Λάνγκφορντ “φόρτωσε” με 10 φάουλ τους παίκτες του Προμηθέα και ισοφάρισε την κορυφαία σχετική επίδοση της φετινής ΕΚΟ Basket League. Την ίδια είχε ο ίδιος απέναντι στον Ηρακλή όπως ο Μαυροκεφαλίδης στο ματς του Ιωνικού με τη Λάρισα και ο Σαμάρντο Σάμουελς στο ματς του Πανιωνίου Su Casa με την ΑΕΚ.

*Με τα τρία ριμπάουντ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έγινε ο 15ος ξένος στην ιστορία της ΑΕΚ στην κατηγορία, που ξεπέρασε τα 200.


*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.