Header Ads


Μετά τον προπονητή, έρχονται μεταγραφές

Μετά τον προπονητή, έρχονται μεταγραφές


Ο Ιβιτς ετοιμάζεται σχετικά με τις μεταγραφικές επιλογές της ΑΕΚ τον Γενάρη – Οι τρεις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η Ένωση μέσα στον χειμώνα και ο νέος τεχνικός που θα κρίνει πολλά

Ξεκίνησε μία κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ στο θέμα του προπονητή, με τα επόμενα 24ωρα να είναι «καυτά» στο συγκεκριμένο θέμα. Από τη στιγμή που έρθει ο νέος τεχνικός θα μπουν σε ουσιαστική εφαρμογή τα μεταγραφικά ζητήματα. Σε λιγότερο πλέον από έναν μήνα ανοίγει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί. Ο Ίλια Ίβιτς θέλει και θα είναι έτοιμος όταν πρέπει προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην ενίσχυση της ομάδας. Όπως δείχνουν ως τώρα τα πράγματα η ΑΕΚ θα πάει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη: Έναν υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο στόπερ, έναν αμυντικό χαφ και έναν κλασικό εξτρέμ. Υπάρχουν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις στη λίστα του Ίβιτς, που θα συζητηθούν και με την έλευση του νέου τεχνικού, όμως σε κάποιες υποθέσεις ήδη έχουν «τρέξει» κάποια πράγματα και αναμένεται απλώς το τελικό «οκ».

Από εκεί και μετά το καλοκαίρι θα υπάρχει και πάλι πολλή δουλειά σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ. Ο νέος τεχνικός πάντως σε συζήτηση με τον Ίβιτς θα είναι αυτός που θα κρίνει τα πάντα σχετικά με τους παίκτες που θα πορευτεί μέχρι το καλοκαίρι. Αυτός είναι που θα κρίνει και κάποιες αποχωρήσεις που ενδεχομένως υπάρξουν. Ακόμα δηλαδή κι αυτή του Ζεράλδες, όπου είναι η πιο εύκολη περίπτωση να διακοπεί ο δανεισμός του τον Ιανουάριο και να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ θα συζητηθεί με τη νέα τεχνική ηγεσία. Επιπλέον, εφόσον έρθει πρόταση αγοράς για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή από ομάδα του εξωτερικού θα συζητηθεί, θα εξεταστεί κι εφόσον κριθεί συμφέρουσα για το σύλλογο θα γίνει αποδεκτή.

aek365.org

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.