Header Ads


To έκανε και αυτό ο Σον: προστάτεψε μικρό παιδί από τη βροχή!

To έκανε και αυτό ο Σον: προστάτεψε μικρό παιδί από τη βροχή!


Ο Σον βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να "σκλαβώσει" όλο το ποδοσφαιρικό κοινό, αυτή τη φορά μέσω της πρωτοβουλίας που πήρε να προστατέψει με το χέρι του ένα παιδί κατά τη διάρκεια βροχής (VIDEO).
Η Τότεναμ διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης και αμφισβήτησης, μετρώντας πλέον πέντε σερί ματς σε έναν μήνα χωρίς νίκη στην Premier League, υπάρχει όμως ένας παίκτης της που παραμένει στον αφρό.

Αυτός είναι ο Σον, ο οποίος πέρα από τη δεδομένη ποιότητά του ως ποδοσφαιριστής, δείχνει πως είναι και σπουδαίος άνθρωπος, με τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικών χώρων να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Την αρχή την είχε κάνει κατά τη διάρκεια του Έβερτον - Τότεναμ όταν είχε προκαλέσει άθελά του τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες, με τον Νοτιοκορεάτη να σοκάρεται από την άσχημη στιγμή του συναδέλφου του και να ξεσπάει σε δάκρυα, για να του ευχηθεί μάλιστα και ταχεία ανάρρωση όταν λίγες ημέρες αργότερα πανηγύρισε γκολ στο Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Σον αφού και στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης της Τότεναμ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου για την 12η αγωνιστική της Premier League, προχώρησε ΣΕ μία ασυνήθιστη κίνηση που τον τιμάει ως παίκτη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τη σέντρα και με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα, ο Σον έβαλε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι ενός πιτσιρικά που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τον προστατέψει από το νερό που έπεφτε πάνω του, με το μικρό παιδί να αντιλαμβάνεται την κίνηση του παίκτη και να τον ευχαριστεί με ένα αθώο και ανιδιοτελές χαμόγελο.


sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.