Header Ads


Πρώην μάνατζερ Σουμάχερ: «Η γυναίκα του δεν με αφήνει να τον δω»

Πρώην μάνατζερ Σουμάχερ: «Η γυναίκα του δεν με αφήνει να τον δω»


Στην αποκάλυψη πως έχει επιδιώξει να δει τον άτυχο πιλότο, αλλά δεν του το έχει επιτρέψει η σύζυγός του, προέβη ο Βίλ Βέμπερ.
Το τραγικό ατύχημα που υπέστη ο Μίκαελ Σουμάχερ στις 29 Δεκεμβρίου 2013 την ώρα που έκανε σκι, τον κράτησε σχεδόν έξι μήνες σε κώμα. Έκτοτε ο εμβληματικός πιλότος της Formula 1 αναρρώνει στο πλάι της συζύγου του, Κορίνας, και των παιδιών τους στο σπίτι τους στη Γενεύη.

Ο μάνατζερ των «χρυσών χρόνων» του Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ, εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο η σύζυγος του άτυχου οδηγού του εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αποθεραπεία, σε δηλώσεις που έκανε στην «Kolner Express».

«Ο Μίκαελ υπέστη ένα πολύ σκληρό χτύπημα, αλλά δεν γνωρίζω τι είδους πρόοδος γίνεται στην περίπτωσή του. Θα ήθελα πολύ να ξέρω πώς συμπεριφέρεται, πώς τινάζει το χέρι του ή πώς ακουμπάει το πρόσωπό του. Δυστυχώς, η Κορίνα δεν με αφήνει να τον δω. Φοβάμαι ότι θα συνειδητοποιήσω αμέσως τι συμβαίνει και θα το κάνω γνωστό δημόσια».

Πριν λίγες μέρες η σύζυγος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή δήλωσε στο «Mercedes Magazine» ότι «μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Mίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και κάνουμε ό, τι μπορούμε για αυτόν».

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στο μυστήριο που καλύπτει την ακριβή κατάσταση της υγείας του «Σούμι», αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως.

Πάντως ο Βέμπερ δήλωσε εντέλει ότι πιστεύει πως ο Σουμάχερ θα τα καταφέρει να επανέλθει: 

«Πιστεύω πραγματικά στην ανάκαμψή του επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.