Header Ads


Ματσιούλις: «H AEK έχει μεγάλες φιλοδοξίες - Δεν μας… λείπει ο Ολυμπιακός»

Ματσιούλις: «H AEK έχει μεγάλες φιλοδοξίες - Δεν μας… λείπει ο Ολυμπιακός»


Ο Γιόνας Ματσιούλις παραχώρησε συνέντευξη σε λιθουανικό μέσο κι αναφέρθηκε τόσο στις φιλοδοξίες της ΑΕΚ, όσο και στην απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, ο οποίος όπως εκμυστηρεύτηκε δεν του… λείπει.
Ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «basketnews.lt» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League: «Όχι, δεν μας λείπει. Ειδικά όταν παίζεις δυο ματς την εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Αν υπήρχε και ο Ολυμπιακός, θα ήταν ακόμα μία ομάδα υψηλού επιπέδου στη διοργάνωση και αυτό θα σήμαινε έξτρα βάρος για εμάς. Δεν μας λείπει αγωνιστικά. Όταν μιλάμε για φιλάθλους και τα σχετικά, είναι προφανώς πως πλέον απουσιάζει η μεγάλη αντιπαλότητα, γύρω από την οποία ήταν χτισμένη όλη η λίγκα. Από αυτή την άποψη, είναι αισθητή η απουσία».

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τόνισε: «Αυτό είναι δικό τους θέμα. Ο Μιντάουγκας ήθελε να παίζει περισσότερο, αυτή είναι η επιθυμία κάθε παίκτη. Ας ελπίσουμε πως αυτή η λύση θα δουλέψει για όλους».

Σχετικά με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Εuroleague, αλλά και νεαρούς Έλληνες με μεγάλη προοπτική, με βλέψεις ακόμη και για το ΝΒΑ. Έχουμε ένα καλό γκρουπ. Στην αρχή κάναμε κάποιες συνεχόμενες ήττες, αλλά έχουμε βελτιωθεί κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.