Header Ads


Αλλαγές από Κωστένογλου - Ποιους αφήνει στον πάγκο!

Αλλαγές από Κωστένογλου - Ποιους αφήνει στον πάγκο!


Αλλάζουν τα σχέδια του μετά τον Ολυμπιακό. Ποιοι... τελειώνουν!
Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί η Ένωση στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Νίκη και μόνο νίκη αναζητά η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «Κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα στο Καραΐσκάκη από τον Ολυμπιακό βρίσκονται στο -8 από τη κορυφή πράγμα που σημαίνει πως όποια άλλη απώλεια βαθμών ουσιαστικά θα μηδενίσει τις όποιες ελπίδες απομένουν για τον τίτλο. Απέναντι στην Ένωση την Κυριακή θα βρεθεί ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να προέρχεται από ευρεία νίκη (4-0) επί του Πανιωνίου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης για την ομάδα του, έχοντας στην λίστα του ένα κάρο προβλήματα. Πρώτο και… καλύτερο η απουσία του Βράνιες, με τον Βόσνιο να προπονείται πλέον μόνος του – μέχρι νεοτέρας – με την ΑΕΚ να τον τιμωρεί για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε κατ’ επανάληψη. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Τσιγκρίνσκι αναμένεται να πάρει ο Οικονόμου, αν και για την ώρα ο έμπειρος στόπερ παίζει με τις ίδιες πιθανότητες όσο αυτές του Σβάρνα. Στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν Παουλίνιο και πιθανότατα Λόπεζ, με τον Μπακάκη να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Έλληνας αμυντικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί εκτός αποστολής.

Στην μεσαία γραμμή ο Νίκος Κωστένογλου πιθανότατα να προφυλάξει τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς ο Έλληνας μέσος βρίσκεται ακόμα στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Νίκος Κωστένογλου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Βέρντε, τοποθετώντας τον στα εξτρέμ πίσω από τους Λιβάγια και Ολιβέιρα, τους οποίους ο Έλληνας τεχνικός δεν σκέφτεται επ’ ουδενί να αλλάξει.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.