Header Ads


Σιμόες: «Αισθανόμαστε ντροπή, φοβόμαστε να κερδίσουμε»

Σιμόες: «Αισθανόμαστε ντροπή, φοβόμαστε να κερδίσουμε»


Με διάθεση για αυτοκριτική εμφανίστηκε ο Αντρέ Σιμόες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ντροπή για το αποτέλεσμα αλλά και ότι αυτός και οι συμπαίκτες του φοβούνται όταν έχουν το προβάδισμα στα μεγάλα ματς.
Η ντροπή είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά την ήττα με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αντρέ Σιμόες.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ δεν κρύφτηκε από το πρόβλημα που θεωρεί πως αντιμετωπίζει η ομάδα του όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ, έκανε λόγο για φόβο όταν υπάρχουν οι συνθήκες νίκης και δήλωσε έτοιμος να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του την αυτοκριτική τους και να δουν τι πήγε λάθος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για μας. Είναι κρίμα, καταστρέψαμε το παιχνίδι μας. Εγώ αυτό που θα κάνω προσωπικά είναι να δω τι κάνω λάθος και νομίζω και οι συμπαίκτες μου θα κάνουν το ίδιο. Είναι ένα παιχνίδι που κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του και την εικόνα της ομάδας.

Ο κόσμος έχει μάθει να είναι φίλαθλος μιας ομάδας. Για μας είναι πολύ δύσκολο να σκεφτούμε πως αισθάνεται κάποιος φίλαθλος της ΑΕΚ, αισθανόμαστε ντροπή. Βλέπω το ματς και δεν μπορώ να το φανταστώ.

Αυτό που φταίει είναι ότι φοβόμαστε όταν κερδίζουμε. Φοβόμαστε ότι κάτι θα γίνει και θα στραβώσει το παιχνίδι. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που συνεχώς τραυματίζονται, δεν ξέρω γιατί μας συμβαίνουν τόσα προβλήματα. Αυτό που συνέβη είναι ότι και όταν κερδίζαμε με 2-0 νιώθαμε ότι δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Ξαφνικά δεν είχαμε τον τρόπο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα.

Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε τον φόβο στα ντέρμπι. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να ξέρουμε τι να κάνουμε και να παίρνουμε τη νίκη. Είναι λογικό και ο κόσμος και οι παίκτες να αισθανόμαστε πολύ άσχημα μετά από αυτή την ήττα.

Είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε εξηγήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξει ο καθένας στον εαυτό του και να δούμε τι πήγε λάθος».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.