Header Ads


Ψάχνει παντού ο Ίβιτς!

Ψάχνει παντού ο Ίβιτς!





Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ξεσκονίζει τους φακέλους του αναζητώντας λύση για τα μετόπισθεν της Ένωσης μέσω της κυπριακής αγοράς.

Ίλια Ίβιτς: Λύσεις στην άμυνα αναζητά ο Νίκος Κωστένογλου και λύσεις δεν βλέπει. Ο Έλληνας τεχνικός έχοντας εκτός διαθεσιμότητας τον Βράνιες βλέπει τις επιλογές του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού να είναι περιορισμένες. Οι συχνοί τραυματισμοί του Τσινγκρίνσκι, αλλά και οι καλοί ναι μεν αλλά Οικονόμου – Σβάρνας φέρνουν την ΑΕΚ μπροστά σε μία μόνο λύση. Ίλια Ίβιτς και Νίκος Κωστένογλου αναζητούν ήδη τον παίκτη που θα έρθει τον Ιανουάριο και θα δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα.

ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Η λίστα του περικλείει ποδοσφαιριστές τόσο από την εγχώρια όσο και από τη ξένη αγορά, με τον… κουμπαρά ωστόσο να είναι ο τελικός… κριτής της υπόθεσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» έχει ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο στόχο από την αγορά του κυπριακού ποδοσφαίρου, με το όνομά του ωστόσο να μην έχει βγει στη δημοσιότητα.


Η ΑΕΚ μετά την αγχωτική νίκη επί του Ατρόμητου ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση κόντρα στους «Πράσινους» θα κυνηγήσει πάσι θυσία τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην 3η θέση κάτω από τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.


pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.