Header Ads


Πρόβλημα με Οικονόμου: Έπαιξε τραυματίας και τραυματίστηκε πιο σοβαρά!

Πρόβλημα με Οικονόμου: Έπαιξε τραυματίας και τραυματίστηκε πιο σοβαρά!


Θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήρε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μάριος Οικονόμου, με τον διεθνή στόπερ να δείχνει πως δεν βρίσκεται σε φόρμα. Κάτι που είχε φανεί και στο ματς με τον Βόλο στην Ριζούπολη. Έπαιζε βεβαίως για ένα μεγάλο διάστημα με πρόβλημα τραυματισμού.
Ο 29χρονος στόπερ της ΑΕΚ αντιμετώπιζε ενοχλήσεις από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα, έμεινε εκτός μεσοβδόμαδα για 1-2 προπονήσεις, αλλά εξαιτίας της πολύ σημαντικής απουσίας του Ογκνιεν Βράνιες δεν ήθελε να χάσει το ματς. Ετσι, αποφάσισε να φωνάξει «παρών» για το ματς με τους Περιστεριώτες και να αγωνιστεί με ρήξη στον εσωπλάγιο στο γόνατο. Φάνηκε άλλωστε πως έπαιζε με δεμένο το αριστερό πόδι από το ξεκίνημα του ματς, αν και σε κάποιες φάσεις δεν πρέπει αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Πρόβλημα στα πατήματα του
Ήταν προφανές πως αυτό του δημιούργησε πρόβλημα στα πατήματά του στο γήπεδο, αλλά και σε κάποιες αντιδράσεις του. Ήταν εκείνος που έκανε το πέναλτι στην φάση του πρώτου μέρους στον Ανδρούτσο, ενώ έχασε και την κεφαλιά από τον Γιακουμάκη στην φάση που ο Ατρόμητος ισοφαρίζει σε 2-2. Γενικότερα, σε όλο το παιχνίδι, δεν έμπαινε αποφασιστικά στις φάσεις και τις περισσότερες τις έχανε είτε από τον Μανούσο, είτε από τον Βέλλιο. Και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα.

Όπως είπε ο ίδιος ο έμπειρος στόπερ μετά το τέλος του ματς, απέκτησε σοβαρό πρόβλημα και στο άλλο πόδι. Τόνισε πως θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Αυτομάτως, αυτό τον καθιστά αμφίβολο για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Και πλέον ο Νίκος Κωστένογλου έχει σοβαρό πρόβλημα στα στόπερ και… αριθμητικά.

Παραθυράκι για Βράνιες
Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας για τα πολλά και σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Έτσι, η ΑΕΚ μένει μόλις με δύο στόπερ, σε περίπτωση που ο Οικονόμου μείνει εκτός. Ο λόγος φυσικά για τον 33χρονο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον νεαρό Στράτο Σβάρνα που έχει να παίξει από τις 25 Αυγούστου στο 1-2 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή απόφασης για τον Βόσνιο άμεσα και να βγει από το… ψυγείο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε διαμηνύσει την περασμένη Δευτέρα στον Νίκο Κωστένογλου να μην υπολογίζει τον Βόσνιο για ένα μήνα και μένει να δούμε αν θα υπάρχει αλλαγή πλάνων.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.