Header Ads


Κετσετζόγλου: «Πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι τρεις μεταγραφές»

Κετσετζόγλου: «Πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι τρεις μεταγραφές»


Τα δεδομένα που υπάρχουν για την πιθανότητα συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την περίπτωση του Αμάτο Τσιτσιρέτι ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Ίβιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Μιλόγεβιτς με τον Ίβιτς έχουν σχέση πολύ παραπάνω από επαγγελματική. Αν ερχόταν στην ΑΕΚ δεν θα υπήρχε θέμα για το τι θα ζητούσε. Ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να βγάλει κάποια χρήματα. Έχει δώσει προτεραιότητα σε πρόταση που έχει έρθει από Εμιράτα. Θα ήταν ιδανική περίπτωση για την ΑΕΚ. Ο Ίβιτς θεωρεί ότι δεν μπορεί να γίνει».

Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις προχωρημένες επαφές που υπάρχουν με τον Αμάτο Τσιτσιρέτι ανέφερε: «Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές θα πρέπει να τις κάνει, με δεδομένες τις επαφές που υπάρχουν ήδη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πάει για εξτρέμ και όχι για χαφ και στόπερ. Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο. Αν τελικά προχωρήσει και του Τσιτσιρέτι θεωρώ δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τρεις παίκτες. Είναι πολύ προχωρημένη η περίπτωσή του. Η πώληση κάποιου παίκτη δεν ξέρω πώς μπορεί να προκύψει». 



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.