Header Ads


Αλλαγές στην ΑΕΚ εν όψει Ατρομήτου

Αλλαγές στην ΑΕΚ εν όψει Ατρομήτου


Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο βρίσκεται στην κορύφωσή της. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, λόγω και των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά όχι μόνο…

Κατ’ αρχάς, είναι δεδομένο πως ο Βράνιες που πλέον προπονείται μόνος του είναι εκτός πλάνων για το προσεχές (και θα δείξει για πόσο ακόμα) ματς. Ο Οικονόμου έχει σαφές προβάδισμα για να πάρει την θέση του, παρότι στην ίδια θέση δοκιμάστηκε και ο Σβάρνας δίπλα στον Τσιγκρίνσκι. Ο Παουλίνιο παίζει μάλλον μόνος του για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στο απέναντι άκρο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Χουλτ αντί του Λόπες.

Από εκεί και πέρα, αρκετές πιθανότητες για να παίξει από την αρχή έχει ο Βέρντε αντί του Ντέλετιτς, όπως και ο Κρίστισιτς στη θέση είτε του Σιμάο είτε του Γαλανόπουλου. Το δίδυμο Λιβάγια-Ολιβέιρα δεν αναμένεται να σπάσει, ενώ λογικά και ο Αλμπάνης θα κρατήσει την θέση του ως αριστερός ακραίος χαφ.

Όσο για τους Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη, η συμμετοχή τους δεν έχει ακόμη αποκλειστεί οριστικά, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολη. Η κατάσταση αμφοτέρων παρουσιάζει βελτίωση, αλλά το πιθανότερο είναι αν δεν είναι 100% έτοιμοι να προφυλαχθούν εν όψει και των δύσκολων αγώνων που έρχονται με Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ.

πηγή: sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.