Header Ads


«Ψάχνεται» για Κιομουρτζόγλου η Ένωση!

«Ψάχνεται» για Κιομουρτζόγλου η Ένωση!


Είναι 21χρονος ομογενής αμυντικός χαφ που παίζει στην Χεράκλες. Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, έφτασε εκεί προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις Έλληνα ομογενούς ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας. Μετέβη εκεί για να έχει ραντεβού με τον πατέρα του Ορέστη Κιομουρτζόγλου, ο οποίος ενδιαφέρει την Ένωση, ανήκει στην Ολλανδική Χέρακλες και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι μόλις 21 ετών και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας.

Η βάση του είναι γερμανική, καθώς γεννήθηκε στο Μόναχο από Έλληνες γονείς και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, κάτι που πιστοποιεί και η πρόσφατη κλήση του στην Κ21 των «πάντσερ». Πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα στις 10 του Οκτώβρη, αγωνίστηκε με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας κόντρα στην Ισπανία για 45 λεπτά, ως κεντρικός μέσος. Η φυσική του θέση, ωστόσο, είναι αμυντικό χαφ.

Για τον Κιομουρτζόγλου, ο οποίος θεωρείται ένας πολύ μοντέρνο χαφ με μπόι 1,88, πρόθεση των αρμοδίων της Εθνικής είναι να ενταχθεί αρχικά στην Κ21 και στη συνέχεια να πάρει προαγωγή για την Ανδρών, αν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Δεν είναι και μικρό πράγμα ένα παιδί που κλήθηκε και παίζει στην μικρή Εθνική της Γερμανίας να συνεχίσει με τα ελληνικά χρώματα. Ασφαλώς θα είναι μεγάλη υπόθεση και για την ΑΕΚ να βρει κάποια δίοδο για να τον αποκτήσει από τη Χέρακλες!

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.