Header Ads


«Γκάζια» οπαδών στους παίκτες!

«Γκάζια» οπαδών στους παίκτες!


Το δύσκολο βράδυ μετά τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε για τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή περίμεναν οπαδοί οι οποίοι με έντονο τρόπο εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους!
Οι περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, προφανώς και οργισμένοι από τα όσα είδαν από την ομάδα τους, η οποία έχασε ένα ματς που ως το 67' το κέρδιζε με 2-0 βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού όπου καταλύει η αποστολή. Οι φίλοι της Ένωσης από τις εκδηλώσεις δυσαρέσκειας εξαίρεσαν τον Ίλια Ίβιτς και τα... έχωσαν με έντονο ύφος στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες για την εικόνα τους και την ήττα ξεφτίλα όπως την χαρακτήρισαν! Αντιπροσωπεία των οπαδών μπήκε στο πούλμαν της ΑΕΚ και μίλησε προς τους παίκτες σε πολύ έντονο ύφος.

Έξω από το... κάδρο της δυσαρέσκειας έμεινε πάντως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς καθώς του τόνισαν πως «Εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη και συμμετοχή σε όλα αυτά έως σήμερα. Δεν φταίς σε τίποτα και δεν θέλουμε κάτι από σένα. Ξέρουμε ότι στεναχωριέσαι και με την παρουσία μας αλλά δεν γίνεται αλλιώς».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.