Header Ads


Καραγκούνη: «Η κατάλληλη στιγμή να έρθω στην ΑΕΚ»

Καραγκούνη: «Η κατάλληλη στιγμή να έρθω στην ΑΕΚ»



Η Πένυ Καραγκούνη μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα» για την μεταγραφή της στην ΑΕΚ, το «φλερτ» που κρατάει δύο χρόνια και την συγκυρία που την έφερε τώρα στην «Ένωση» 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ έκανε την μεγάλη έκπληξη εντάσσοντας στο δυναμικό της την πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, Πένυ Καραγκούνη. Η 26χρονη ακραία που τα τελευταία έξι χρόνια έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην …άμμο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της παρτενέρ της, Βίκυς Αρβανίτη αποφάσισε να επιστρέψει στη σάλα ενισχύοντας τις προσπάθειες της ΑΕΚ στη Preleague. Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της με την Καραγκούνη να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις σαν αθλήτρια της ΑΕΚ στην «Ώρα των Σπορ». Η ίδια αποκάλυψε πως το «φλερτ» με την «Ένωση» κρατάει περίπου δύο χρόνια και τώρα ήταν η κατάλληλη συγκυρία για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Αρχικά η αθλήτρια της ΑΕΚ αναφερόμενη στην απόφαση της να επιστρέψει στη σάλα σχολίασε: «Έχω να ασχοληθώ με τη σάλα 6 χρόνια περίπου όποτε νιώθω ότι ξεκινάω σχεδόν απ την αρχή. Πιστεύω θα προσαρμοστώ σίγουρα αφού θεωρώ ότι το άθλημα του Μπιτς είναι πολύ πιο απαιτητικό».



«Το καλύτερο ρόστερ η ΑΕΚ»

Στη συνέχεια για το πως προέκυψε η συνεργασία με την ΑΕΚ η Καραγκούνη αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον ήταν η κατάλληλη ώρα: «Η ΑΕΚ για μένα είναι μια νέα αρχή στην καριέρα μου. Έχουμε επικοινωνία με την ομάδα 2 χρόνια σχεδόν και υπήρχε πάντα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Όποτε νομίζω ότι είχε έρθει η ώρα να υπάρξει και συνεργασία».

Αναφερόμενη στις διαφορές που εντοπίζει αγωνιζόμενη στην άμμο αλλά και στη σάλα η νέα αθλήτρια του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Θεωρώ το άθλημα του Μπιτς πιο  δύσκολο σε όλα τα κομμάτια, ιδιαίτερα σε αυτό της ψυχολογίας . Είσαι μόνος σου στο γήπεδο πρέπει να βρίσκεις λύσεις μόνος σου , χωρίς προπονητή να σε καθοδηγεί η άλλη παίκτρια να σε αλλάξει. Η νοοτροπία όμως και στα δυο αθλήματα είναι ίδια, πας για τη νίκη πάντα».

Τέλος σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί φέτος την άνοδο η Καραγκούνη τόνισε: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει το καλύτερο ρόστερ από όλες τις ομάδες στην pre league και από αρκετές ομάδες στην Α1. Φυσικά είναι εφικτός ο στόχος και είναι στο χέρι μας να το αποδείξουμε». Η «Ένωση» αντιμετωπίζει αύριο τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο όπου θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο της η νέα αθλήτρια του «Δικεφάλου».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.