Header Ads


Μάνταλος: «Συγνώμη αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική, γνωρίζω το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Μάνταλος: «Συγνώμη αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική, γνωρίζω το μέγεθος του Παναθηναϊκού»


Διευκρινίσεις έδωσε ο Πέτρος Μάνταλος για τη δήλωσή του που προκάλεσε ποικίλια σχόλια αναφορικά με τον... «νεκρό Παναθηναϊκό», τονίζοντας ότι εννοούσε μόνο την εξέλιξη του αγώνα και δεν είχε καμία πρόθεση να υποτιμήσει τους «πράσινους».
Εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός της Ένωσης προέβη σε μία δήλωση που σχολιάστηκε αρνητικά από πολύ κόσμο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «νιώθω σαν να αναστήσαμε έναν νεκρό».

Ο διεθνής μέσος ωστόσο έδωσε διευκρινίσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι αναφερόταν μόνο στην εξέλιξη του ματς και δεν είχε την πρόθεση να μειώσει τους «πράσινους».

Αναλυτικά η δήλωση του Μάνταλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: 

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό. γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.