Header Ads


Unlabelled Βρήκε αντι-Χουλτ η ΑΕΚ; Τι ισχύει!

Βρήκε αντι-Χουλτ η ΑΕΚ; Τι ισχύει!


Έντονη φημολογία στη Κύπρο για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Τι ισχύει όμως πραγματικά, «παίζει» και πρώην του Ολυμπιακού;
Στην Κύπρο φέρεται να εστιάζει ο Ίλια Ίβιτς σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων που φέρνουν τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να εμπλουτίζει τη μεταγραφική του αναζήτηση τσεκάροντας στόχους από τη Μεγαλόνησο.
Συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ, δύο στελέχη του οποίου φέρεται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Σέρβου αξιωματούχου.

Σήμερα γίνεται λόγος για τον Πραξιτέλη Βούρο, τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό των "κιτρινομπλέ", ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ χθες από την Κύπρο διέρρευσε ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ, Νικόλα Ιωάννου.

Εξηγούμαστε. Αριστερό μπακ η ομάδα θέλει. Δεν είναι όμως άμεση προτεραιότητα, αλλά... καλοκαιρινή. Ο λόγος είναι πως αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" υπάρχουν οι Έλντερ Λόπες και Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός όμως, εκτός θεαματικού απροόπτου, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, οπότε εκ των πραγμάτων ανοίγει μια θέση εν όψει καλοκαιριού.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Νικόλας Ιωάννου δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Κύπρου ως το καλοκαίρι του 2023, έχοντας μάλιστα προ μηνός ανανεώσει, καθιστά ουτοπική οποιαδήποτε συζήτηση αγοράς του από την ΑΕΚ.

Και ο λόγος είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν συνηθίζει να πουλάει φθηνά ή έστω σε τιμές -ειδικά για βασικούς του ποδοσφαιριστές- που η Ένωση συνηθίζει να προσφέρει. Ή, για να το πούμε και πάλι διαφορετικά, η αξιολόγηση της ελληνικής ομάδας για παίκτη προερχόμενο από το κυπριακό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022, είναι από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο πέραν των συγκεκριμένων, δεν έχει το ύψος που ζητάει ο Ίλια Ίβιτς (1,84), ενώ γενικότερα δεν έχει και το προφίλ του κεντρικού αμυντικού-ηγέτη που θέλει και αναζητά ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής.

Ακόμη όμως και σε περίπτωση που θεωρηθεί πως ο Πραξιτέλης Βούρος θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός που θα  αποκτήσει (ως το καλοκαίρι) η Ένωση, τότε -και εδώ- τα χρήματα που θα ζητήσει ο ΑΠΟΕΛ (δεδομένα επταψήφιο ποσό) θα είναι πολλά για έναν παίκτη (και πάλι) προερχόμενο από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και θα προορίζεται για ρόλο εναλλακτικής επιλογής.

Κοινώς, προχωράμε παρακάτω αναφορικά με τις "ματιές" που ρίχνει ο Σέρβος στην Κύπρο. Τουλάχιστον ως προς τους συγκεκριμένους στόχους…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.