Header Ads


Κωστένογλου: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Παναθηναϊκό, ανοικτό κάθε αποτέλεσμα»

Κωστένογλου: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με Παναθηναϊκό, ανοικτό κάθε αποτέλεσμα»


Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξής του στη NOVA, ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά στα ντέρμπι.
Αναλυτικά:

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιλαμβάνεστε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω, διαμαρτύρεται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι μια μεγάλη ομάδα παρόλο που τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται δεν θα έλεγα από οικονομικά, αλλά από διάφορα προβλήματα. Δεν παύει να είναι όμως μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη, εύχομαι να δούμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος και ο ικανότερος να κερδίσει».

Για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και την καλή παρουσία που έχει στα ντέρμπι: «Ο Γιώργος (Δώνης) είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έχω την αίσθηση ότι έχει την ικανότητα και πλέον περισσότερη εμπειρία στο να διαχειριστεί πιο δύσκολες ή και περίεργες καταστάσεις που εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που και στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα έλεγα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έχασε, άρα αντιλαμβάνεστε ότι τα ντέρμπι συσπειρώνουν και τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο θα συμβεί και από τη δική μας πλευρά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν μπορεί κάποιος να προκαθορίσει το αποτέλεσμα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό και τι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή: «Υπάρχει, αιωρείται η κατάσταση ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι ως προς την ποιότητά του σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Θα έλεγα ότι είναι μια ομάδα καλών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διψούν για τη διάκριση. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Όταν κάποιος διψά για διάκριση και αναγνώριση τότε γίνεται επικίνδυνος γενικότερα στη ζωή και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και όπως προανέφερα, αυτή τη στιγμή κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα ντέρμπι: «Δεν κοιτάζω στο παρελθόν, έχουμε μια ομάδα ικανή. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια στοχεύουμε στη νίκη. Το δείξαμε και με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση με τον ΠΑΟΚ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Απώτερος στόχος είναι πάντα η νίκη ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.