Header Ads


Χωρίς Δώνη με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς Δώνη με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!


Ο Γιώργος Δώνης στο 6 λεπτό των καθυστερήσεων στην Τούμπα διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή τον οποίο και απώθησε, όπως γράφει, το φύλλο αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και δεδομένα δεν θα είναι στον πάγκο του αγώνα με την ΑΕΚ που έρχεται την Κυριακή.
Ο Δώνης όμως κινδυνεύει με ακόμη μεγαλύτερη τιμωρία, αφού ο πειθαρχικός κώδικας και συγκεκριμένα το άρθρο 11 παρ 2. προβλέπει ποινή από 15 μέρες έως 6 μήνες.

Μιλάμε βέβαια για ημερολογιακές μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν ο Δώνης τιμωρηθεί με τη μίνιμουμ τιμωρία και από τη στιγμή που μετά το ματς με την ΑΕΚ ακολουθεί διακοπή της Super League 1 ενόψει Εθνικών ομάδων τότε θα χάσει μόνο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ καθώς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα το Άρθρο 11 παρ. 2 για τις ποινές αξιωματούχων ομάδας (αγωνιστικού χώρου) αναφέρει:

"Ο αξιωματούχος ομάδας, με δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, που διαπράττει τα αδικήματα που αναφέρονται στις περιπτώσεις β, γ, δ, ε, στ, ζ, η της παρ.1 του άρθρου 10 τιμωρείται με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή και τα αποδυτήρια από δεκαπέντε (15) ημέρες έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στις διατάξεις των άρθρων 18, 19 και 20 όπου του επιβάλλονται οι εκεί προβλεποόμενες ποινές".

ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΣΤΟ ΡΟΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ

Κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Γιώργου Δώνη συνέβη στην Ιταλία με τον προπονητή της Νάπολι, Κάρλος Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποβληθεί την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι Νάπολι - Αταλάντα καθώς είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί και είχε δεχτεί και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δει το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ρόμα από τις εξέδρες του Ολίμπικο μην μπορώντας να είναι στον πάγκο και να δώσει απερίσκεπτος τις οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.