Header Ads


Κιομουρτζόγλου: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

Κιομουρτζόγλου: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»


Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου σε συνέντευξή του στο «gazzetta.gr» μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για το ενδεχόμενο να κληθεί από τον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική, αλλά και το άλμα στην καριέρα του από την Γ΄ Γερμανίας στην Εredivisie με την Χέρακλες.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Ασφαλώς η μεταπήδηση μου από την Ουντερχάχινγκ στην Χέρακλες ήταν ένα μεγάλο και καλό βήμα για την καριέρα μου, αφού βρέθηκα από την 3η κατηγορία της Γερμανίας στην Eredivisie.

Οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι εδώ και ο ρυθμός στα ματς πιο γρήγορος. Ατομικά ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές είναι ανώτερι. Νιώθω, πολύ άνετα στην Χέρακλες. Κατάφερα να εγκλιματιστώ πολύ γρήγορα στη νέα μου ομάδα και να συνεργάζομαι άψογα με τους συμπαίκτες μου».

Στο ματς κόντρα στην Τσβόλε (4-0) σε παρακολούθησε δια ζώσης και ο Τζον Φαν’τ Σιπ. Είχες κάποια επαφή μαζί του;

«Ήξερα πως ο Φαν’τ Σιπ θα βρισκόταν στο γήπεδο για να με δει. Αυτό δεν άλλαξε κάτι, αφού αντιμετώπισα το παιχνίδι που αγωνίστηκα όπως κάθε άλλο ματς προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Θα είμαι πολύ περήφανος και θα αισθανθώ μεγάλη τιμή όταν κληθώ στην εθνική ομάδα από την οποία προέρχεται η οικογένεια μου».

Είσαι διαθέσιμος για την Εθνική σε περίπτωση που κληθείς;

«Οι διαδικασίες για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου μου, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, χρειάζεται ακόμη λίγος χρόνος».

Πριν από περίπου έναν μήνα πραγματοποίησες το ντεμπούτο σου με την εθνική U21 της Γερμανίας σε φιλικό με την Ισπανία, όπου αντίκρισες την κόκκινη κάρτα. Παράξενη εμπειρία;

«To επίπεδο ακόμα και στην U21 της Γερμανίας είναι υψηλό. Πράγματι έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική Γερμανίας και μπορώ να πως πως ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία αφού στο πρώτο μου ματς αντίκρισα την κόκκινη κάρτα. Ήταν κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί στη μέχρι στιγμή καριέρας μου, αλλά δεν διαμαρτύρομαι γι’ αυτό».

Παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Παρακολουθώ την βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τα πιο σημαντικά ματς της Super League, όποτε αυτό είναι εφικτό. Εάν δεν έχω αγωνιστικές υποχρεώσεις και μου δίνεται η ευκαιρία, ασφαλώς και βλέπω αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος».

Είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση σου; Θα αγωνιζόσουν στην Super League;

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Ασφαλώς εάν δεχόμουν πρόταση από ελληνική ομάδα θα το σκεφτόμουν».

Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος σου;

«Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε μια καλή ομάδα σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το σημαντικότερο όμως στην παρούσα φάση είναι να δουλεύω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ποιον ποδοσφαιριστή έχεις ως πρότυπο;

«Δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής τον οποίο έχω πρότυπο. Παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο και προσπαθώ να μάθω απ’ όλους τα καλύτερα στοιχεία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.