Header Ads


Τα αποτελέσματα των ακαδημιών της ΑΕΚ

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών της ΑΕΚ



Τα αποτελέσματα από τις σημερινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ρούτσι στο 9'. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο 40λεπτο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμωτής, Σταματελόπουλος (67' Ζαχαρόπουλος) Σκιαδαρέσης, Τσιαχματιώτης, Γιαματζίδης, Μαρούτσης, Ντελής (61' Γκίνης) Κοντάκης (61' Βοριάς) Κλάψας (67' Λυμπερόπουλος) Λουκάς (29' Κρητικός) Δεληγιαννίδης,

*Διπλή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα Σπάτα για τα τουρνουά Attica Κ14 και Κ13.
Την αρχή έκανε η Κ14 του Βασίλη Αποστόλου που ηττήθηκε με 1-3. Σκόρερ ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Αβντίου και αρχική ενδεκάδα οι Αναργύρου, Σβίγκος, Δαρδαμάνης, Καντίου, Χατζηνικολάου, Αποστόλου, Τοποβίτη, Χατζηροδίτης, Αβντίου, Ανδρικόπουλος, Φράγκου. Αγωνίστηκαν και οι Κουβάνις, Ελέζι, Κόρρα, Στεφανής, Κουνάδης.
Η Κ13 του Μιχάλη Παυλή έφερε 3-3 με τον Ολυμπιακό, αν και είχε προηγηθεί 3-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Σαρρή, Ανδριώτη και Δαρβίρα.
Ξεκίνησαν τον αγώνα οι Γεωργακόπουλος, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Γιανταμίδης, Δαρβίρας, Ψυχογιός, Σαρρής, Ανδριώτης, Κλάψας, Ζούλιας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λεμονίδης, Ζυγούρας, Κολοκοτρώνης, Αραβανής, Παπαδόπουλος, Αβράσογλου, Καμπάς, Ντάνι, Πεχλιβανίδης.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.