Header Ads


Ανασύνταξη και μεταγραφές στην ΑΕΚ!

Ανασύνταξη και μεταγραφές στην ΑΕΚ!


Η δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια, μετά από όσα έχουν συζητηθεί είναι ο στόχος της ΑΕΚ, που παράλληλα ψάχνεται για ενίσχυση σε τρεις θέσεις.
Να αλλάξουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα θέλουν άπαντες στην ΑΕΚ.

Η συζήτηση που είχαν χθες οι παίκτες με τον Νίκο Κωστένογλου ήταν το πρώτο βήμα στην προσπάθεια αυτή, αφού άπαντες συμφώνησαν πως θα πρέπει να συνεχίσουν ως μια γροθιά για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Στην προσπάθεια αυτή, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», αναμένεται να είναι καταλυτική η παρουσία των παλιότερων παικτών, που έλειπαν, όμως, από τη χθεσινή συζήτηση λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική.

Οι Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Βασίλης Μπάρκας, και ο Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι γνωρίζουν τη σημασία που έχει η επιστροφή του… πρωταθληματικού κλίματος στα αποδυτήρια, ενημερώθηκαν για όσα ειπώθηκαν και αναμένεται να πάρουν πρωτοβουλίες για να το επαναφέρουν.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και το θέμα των μεταγραφών στην ΑΕΚ, με τα ονόματα των Τσιτσιρέτι και Τάνκοβιτς να πρωταγωνιστούν ως τώρα.

Είναι δεδομένο πως ο Ίλια Ίβιτς σαρώνει την αγορά για να βρει εξτρέμ, χαφ και στόπερ, χωρίς να υπάρχει σειρά προτεραιότητας, αφού θεωρείται αναγκαία η ενίσχυση και στις τρεις θέσεις.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.