Header Ads


Unlabelled «Θα ξεχάσουν Αραούχο και Πόνσε οι οπαδοί της ΑΕΚ!»

«Θα ξεχάσουν Αραούχο και Πόνσε οι οπαδοί της ΑΕΚ!»


Είναι για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει από την αρχή!
Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με ανατροπή του σκορ και χάρη στα στραβοπατήματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ την επανάφερε στις ράγες της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Αν η Super League του πίστωνε το αυτογκόλ του Μανδά, τώρα θα μιλούσαμε για χατ τρικ. Έτσι και αλλιώς όμως ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι σίγουρος, ότι θα πετύχει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε στην ομάδα του Δικέφαλου αετού στις 20 Ιουλίου υπογράφοντας διετές συμβόλαιο προερχόμενος από τη Νόριτς. Η επιθυμία του ήταν ο ερχομός του στην Ελλάδα να συνδυαστεί με μία δυνατή επανεκκίνηση στην καριέρα του, η οποία θα του άνοιγε τον δρόμο της επιστροφής στην Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία έχει 17 συμμετοχές και δύο γκολ. Το κατάφερε στις 26 Οκτωβρίου, όταν ο Σάντος τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή για τα δυο ματς των προκριματικών του Euro με Λιθουανία και Λουξεμβούργο στις 14 και 17 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Έχοντας παίξει σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Ολιβέιρα μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ και δείχνει, ότι μπορεί να ξεπεράσει Αραούχο και Πόνσε και να τους κάνει μακρινή ανάμνηση για τους οπαδούς του Δικεφάλου. Ο "Τσίνο" στα πρώτα του έξι παιχνίδια τη σεζόν 2017-18 μέτρησε 2 γκολ, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 11 και 3 ασίστ και 1810 λεπτά συμμετοχών. Ο έτερος Αργεντινός στις έξι πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε βρει 3 φορές δίχτυα και στη συνέχεια πήρε μπροστά τελειώνοντας τη χρονιά με 16 τέρματα σε 27 συμμετοχές.

Συνεπώς, ο Ολιβέιρα έχει τις πιθανότητες για μεγαλύτερες επιδόσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, η οποία καλείται να τον αξιοποιήσει καλύτερα, μιας και τα γκολ απέναντι στον Ατρόμητο προήλθαν από ατομικές του προσπάθειες. Με τέτοια ψυχολογία που έχει χτίσει ο 28χρονος επιθετικός θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει μεγάλα πράγματα και να ανταγωνιστεί τους άλλους σκόρερς της Super League 1. Ήδη έχει μπει στο top-5 έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Τόρες του Βόλου.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.