Header Ads


Το ενδιαφέρον στην Θεσσαλία

Το ενδιαφέρον στην Θεσσαλία


Πολύ «φτωχό» το πρόγραμμα απόψε προς στοιχηματισμό. Εξάλλου ακολουθεί η διακοπή για της Εθνικές ομάδες, οπότε τα τελευταία «καλά» παιχνίδια είχαν διεξαχθεί εχθές. 
Δεν λείπει πάντως το ενδιαφέρον από τα ελληνικά δρώμενα, με την αναμέτρηση της Λάρισας απέναντι στην Λαμία να έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Λάρισα – Λαμία

Ντέρμπι της επαρχίας, με τους Θεσσαλούς να πετυχαίνουν τρομερή ανατροπή επί του ΟΦΗ (έχαναν 2-0 στο 7!), και να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Κούγιας μάλιστα έταξε πριμ νίκης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, προς... απάντηση των όσων είχε αναφέρει ο ομόλογος του (Παπαϊωάννου) στην Λαμία (ύψους 40.000 ευρώ!). Ένα συν αναφορικά με το σημερινό ματς είναι η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, κάτι που δίνει ελπίδες στους θεατές πως θα δουν όμορφο ματς. Από την άλλη, η Λαμία έχει κερδίσει τα δυο τελευταία επίσημα παιχνίδια της χωρίς να δεχθεί γκολ (Αιολικός και Βόλος). Ο κόουτς Μάντζιος θα δώσει φανέλα βασικού στον Τιρόνε, ο οποίος έδωσε την ασίστ του γκολ στο ματς με τον Βόλο.

Ευρισκόμενες σε καλή κατάσταση και οι δύο. Δεν μπορεί να υποτιμηθεί η Λαμία από την ΑΕΛ, με τον Μάντζιο να έχει βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα. Έχει τεράστια αξία το ακριβοπληρωμένο G/G στην τιμή του 2,40.

Ξεκίνημα εβδομάδας με τα καλύτερα προγνωστικά στο Foxbet.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.