Header Ads


Μίλησαν και τα βρήκαν Ολιβέιρα και Λιβάγια!

Μίλησαν και τα βρήκαν Ολιβέιρα και Λιβάγια!


Οι δύο επιθετικοί της ΑΕΚ συζήτησαν το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε την Κυριακή, το οποίο, σε προσωπικό επίπεδο, μεταξύ τους θεωρείται λήξαν
Λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε την Κυριακή μεταξύ Λιβάγια και Ολιβέιρα σε ότι αφορά τουλάχιστον τις σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης και ο Πορτογάλος είχαν μια αρκετά μεγάλη συζήτηση οι δυο τους όπου δόθηκαν εξηγήσεις και σε ότι αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ τους αφού ήταν οι δυο τους όμως ο Κροάτης έλεγε τις προηγούμενες μέρες πως ότι έγινε ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα με τον Ολιβέιρα.

Από την πλευρά του ο Ολιβέιρα, που ούτως ή άλλως είναι ήρεμος χαρακτήρας, από την πρώτη στιγμή δεν είχε διάθεση να δώσει καμία συνέχεια και μάλιστα εξηγούσε για ποιο λόγο στην συγκεκριμένη φάση έκανε την καλύτερη επιλογή.

Αλλωστε ο Πορτογάλος έχει δείξει πως είναι παίκτης ομάδας που ήδη μετράει 6 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη και δύο κερδισμένα πέναλτι που δεν εκτέλεσε ο ίδιος.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.