Header Ads


Unlabelled Σκέψεις για πώληση Λιβάγια!

Σκέψεις για πώληση Λιβάγια!


Η δυσαρέσκεια για τον Λιβάγια είναι έντονη και υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για πώληση του!
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Κροάτης επιθετικός είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ΑΕΚ. Για πολλούς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 1. Ωστόσο κάτι που επίσης είναι αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός πως πρόκειται για έναν περίεργο χαρακτήρα.



Αν ο Κροάτης σέντερ φορ δεν είχε τα πειθαρχικά παραπτώματα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε έρθει ποτέ στη χώρα μας. Στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στην Ελλάδα έχει γίνει πρωταγωνιστής για εξωαγωνιστικούς λόγους ουκ ολίγες φορές. Στην ΑΕΚ έχουν κάνει πολλές φορές τα στραβά μάτια εξαιτίας της ποιότητας του παίκτη.

Μάρκο Λιβάγια: Σκέψεις για πώληση του Κροάτη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν φωνές εντός της ΑΕΚ που υποστηρίζουν ότι έχει έρθει η ώρα να πωληθεί ο Κροάτης. Αυτό δύσκολα θα γίνει τον Ιανουάριο,αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή κάποια πρόταση το καλοκαίρι του 2020.

Κετσετζόγλου: «Πιο χοντρό το επεισόδιο Λιβάγια, παρά η συμπεριφορά του Βράνιες»

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Κροάτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να τον πουλήσει το καλοκαίρι προκειμένου να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της. Βέβαια δύσκολα θα μπορέσει να βρει την πρόταση των 10 εκατομμυρίων που αξίωνε μέχρι φέτος το καλοκαίρι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.