Header Ads


Στην λίστα του Ίβιτς ο Κιομουρτζόγλου!

Στην λίστα του Ίβιτς ο Κιομουρτζόγλου!


Το ταξίδι του Ίλια Ίβιτς στην Γερμανία ανέδειξε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό άσο της Χέρακλες που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου. Γράφει ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης.


Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ταξίδι-αστραπή στην Γερμανία προκειμένου να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών που δύναται εν καιρώ να απασχολήσουν την Ένωση καθώς και προκειμένου να ενισχύσει το επικοινωνιακό προφίλ του συλλόγου. Μεταξύ άλλων λοιπόν είχε συνάντηση για τον 21χρονο ταλαντούχο αμυντικό μέσο Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Ο Κιομουρτζόγλου αγωνίζεται στην Χέρακλες και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού πρωταθλήματος. Την φετινή σεζόν αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της ομάδας του πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει κληθεί και αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ-21 της Γερμανίας!

Οι εμφανίσεις του και τα αγωνιστικά του προσόντα έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά την πορεία του και δεν θα αποτελέσει έκπληξη η κλήση του στο άμεσο μέλλον. Τέλος, βασικό μέλημα του Ίβιτς είναι η ανάπτυξη της δικτύωσης του κλαμπ με σκοπό την δημιουργία θετικών συνθηκών για την προσέγγιση παικτών που θα ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές ανάγκες αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, ενώ προτεραιότητα αποτελεί και η απόκτηση Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται κυρίως στο εξωτερικό με στόχο την ενδυνάμωση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα, το γνωστό πλάνο ελληνοποίησης που έως τώρα δεν θα λέγαμε ότι απέφερε καρπούς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.