Header Ads


Στον… αέρα το ντέρμπι της Κ19 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Στον… αέρα το ντέρμπι της Κ19 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!


Υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η αναμέτρηση του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League.
Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Super League αναζητούν λύση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων τους για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο εν λόγω αγώνας έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τηλεοπτική κάλυψη από το διαδικτυακό κανάλι Novasports στο Youtube. Ωστόσο σύμφωνα με την «Ώρα», η αναμενόμενη αυξημένη συμμετοχή παικτών του Παναθηναϊκού στην επικείμενη κλήση της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βέλγιο, οδήγησε αρχικά τους «πράσινους» στη σκέψη να ζητήσουν αναβολή του αγώνα.

Η Εθνική U19 αντιμετωπίζει κατά σειρά την Αλβανία (13/11) την Ισλανδία (16/11) και το Βέλγιο (19/11) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας έχει ζητήσει τη συγκέντρωση των διεθνών από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα έπρεπε να γίνει το Σάββατο, όμως η εγκατάσταση στο Κορωπί δεν είναι διαθέσιμη για επίσημο αγώνα Super League K19, αφού την ίδια μέρα θα ολοκληρώνεται εκεί η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι χθες το ενδεχόμενο αναβολής έδειχνε πιθανό, αλλά και αυτή η λύση δεν είναι καθόλου απλή, καθώς θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη ημερομηνία διεξαγωγής. Το επόμενο διαθέσιμο σαββατοκύριακο αργεί και το ενδεχόμενο μεσοβδόμαδης ημερομηνίας δεν είναι εύκολο, καθώς δε μιλάμε για επαγγελματίες, αλλά για νεαρά παιδιά με υποχρεώσεις και εκτός ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και μία από τις λύσεις που εξετάζονται, είναι να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας το ερχόμενο Σάββατο, έστω και σε άλλο γήπεδο!

Επιπλέον, οι επιτελείς της Ακαδημίας της ΑΕΚ εξέφρασαν τον σκεπτικισμό τους για το ενδεχόμενο αναβολής, αφού ακολουθεί κι άλλη διακοπή το σαββατοκύριακο 16-17/11, η προγραμματισμένη για Super League και Super League Κ19, λόγω των εθνικών ομάδων. Επόμενος αντίπαλος για το σύνολο του Ηλία Καλοπήτα είναι ο Άρης στις 23 Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση για περίπου είκοσι μέρες. Μπορεί μία διακοπή να είναι πάντα ευπρόσδεκτη για έναν προπονητή, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν θα ήθελαν να ανακοπεί ο πολύ καλός αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας που έχει αποφέρει τρεις σερί νίκες με Βόλο, Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Σε περίπτωση που τελικά αναβληθεί ο αγώνας, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει αναζητήσουν αντίπαλο για φιλικό, όμως και αυτό είναι περίπλοκο, καθώς όλα τα πρωταθλήματα Νέων, Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων συνεχίζονται κανονικά. Η ΑΕΚ δεν θέλει την αναβολή που έτσι κι αλλιώς δείχνει απίθανη αυτή τη στιγμή.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.