Header Ads


Unlabelled Βράνιες: Έστειλε «μήνυμα» στη Καρλέουσα πριν τον Ολυμπιακό! (vid)

Βράνιες: Έστειλε «μήνυμα» στη Καρλέουσα πριν τον Ολυμπιακό! (vid)


Δείτε τι σε γνωστή τηλεοπτική σειρά της Βοσνίας που βρέθηκε καλεσμένος, δείτε το VIDEO.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ασχολήθηκε με την Γελένα Καρλέουσα.


Ο αμυντικός της ΑΕΚ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκλεισε την πρόσβαση σε όλους τον λογαριασμό του στο Ιnstagram. Ο Βράνιες το βράδυ της Κυριακής με αφορμή ένα πανό των φιλάθλων των ερυθρόλευκων, ξέφυγε για ακόμη μία φορά και έβρισε χυδαία με ανάρτησή του του οπαδούς του Ολυμπιακού.

Πριν από μία εβδομάδα, η τηλεοπτική σειρά Đir sa Memom, είχε για πρωταγωνιστή της τον Όγκνιεν Βράνιες σε ένα από τα τελευταία επεισόδια. Ο Βόσνιος επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και καθ΄οδόν μίλησε για την καριέρα του και φυσικά για την περιβόητη σχέση του με την Γελένα Καρλέουσα.

«Προσπάθησαν να καταστρέψουν τη ζωή μου, αλλά βγήκα δυνατός. Τίποτα δεν αξίζει τον κόπο. Εγώ ποτέ δεν έκανα κακό σε κανέναν. Έχω ένα μήνυμα γι ‘αυτήν. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για το θέμα, αλλά εδώ θα το πω. Κοίταξε τα παιδιά σου αντί να κοιτάς των άλλων. Λέει πως της κάνουν κακό αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι που προκαλεί τους άλλους, θίγει τα παιδιά και τις οικογένειες των άλλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βράνιες.

Δείτε το βίντεο:



pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.