Header Ads


«Ξεφτίλισαν» το VAR και στη Τρίπολη! (vid)

«Ξεφτίλισαν» το VAR και στη Τρίπολη! (vid)


Λαβή ελληνορωμαϊκής μπροστά στο τέρμα από τον Μάτος στον Σουάρεθ, μπροστά στα ματια σου Μανούχου, δεν τον φώναξε ο Ευαγγέλου στο VAR.
Τα διαιτητικά όργια ακόμα και μέσω VAR συνεχίζονται! Η αρχή έγινε το Σάββατο στη Ριζούπολη, συνεχίστηκε στη Λάρισα με την μη αποβολή του Κάτσε την οποία απέκρυψε ο Μακεδόνας Ζαχαριάδης και πλέον έχουμε άλλο ένα διαιτητικό έγκλημα, στο γήπεδο της Τρίπολης με ευνοημένο τον ΠΑΟΚ και τον Μάτος που έχει ασυλία στην Ελλάδα (γιατί στην Ευρώπη τιμωρείται) σε τραβήγματα και κτυπήματα.

Προφανώς μιλαμε για την φάση του 40ου λεπτού, όπου ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ με λαβή ελληνορωμαϊκής και διπλό κτύπημα πετά κάτω τον Σουάρεθ και κάνει πέναλτι. Η φάση εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του Μανούχου από τον Αργολίδα αλλά ο διαιτητής δεν βλέπει σε πρώτο χρόνο αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Τα κτυπήματα του Μάτος. Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται όταν ο Μανούχος περιμένει να ακούσει τον Ευαγγέλου που βρίσκεται στο VAR, αλλά αυτός δεν φωνάζει τον διαιτητή να το δει στο ριπλέι.

Αποτέλεσμα; Η διαιτητική ομάδα να πνίγει πέναλτι-μαρς στον Αστέρα και πλέον αυτό που μπορούμε να πούμε, όσο ακραίο κι αν ακούγεται είναι το εξής: Πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα πάνω στον πλανήτη που μπορεί να ξεφτιλίσει το VAR σε χρόνο ρεκόρ και η Super League το μοναδικό πρωτάθλημα που με το Video Assistant Replay έγινε χειρότερο αντί να βελτιωθεί.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.