Header Ads


Συνάντηση Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Φυλής για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Συνάντηση Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Φυλής για το γήπεδο της ΑΕΚ!


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, με τον οποίο συζήτησαν γύρω από το κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων.
Ραντεβού είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, στην οποία συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν τη μετακίνηση της μπασκετικής ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (κλειστό της Πάλης) και το υπό εξέλιξη αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρησή του, στο πλαίσιο της σοβαρής επένδυσης στην οποία σκοπεύει να προβεί στην εγκατάσταση, η οποία θα την αναζωογονήσει και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Η συνεργασία του κ. Αυγενάκη με τον κ. Παππού θα συνεχιστεί, ώστε όχι μόνο να ξεπεραστούν άμεσα τα εκκρεμή ζητήματα γύρω από το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, αλλά και να εξεταστούν οι προοπτικές βελτίωσης άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.