Header Ads


Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βέλεθ!

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Βέλεθ!


Λύσεις για την επόμενη μέρα στην άμυνα αναζητά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΑΕΚ, καθώς το βασικό δίδυμο Βράνιες-Τσιγκρίνσκι ίσως να μην είναι μαζί τη νέα σεζόν.
Οι Οικονόμου-Σβάρνας συμπληρώνουν την τετράδα, αλλά σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση το κέντρο της άμυνας τη νέα περίοδο.
Στην Ένωση φέρονται να έχουν εντοπίσει ήδη έναν στόχο από ομάδα της Super League 1 και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να κάνουν την κίνησή τους.

Ο λόγος για τον Φραν Βέλεθ που μένει ελεύθερος από τον Άρη το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ισπανός στόπερ βρίσκεται, όμως, στην κορυφή της ατζέντας των εσωτερικών υποθέσεων των Θεόδωρου Καρυπίδη και Άγγελου Χαριστέα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του για την επέκταση του συμβολαίου του έχουν ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να υπάρχει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Δημοσίευμα θέλει άνθρωπο της ΑΕΚ να έχει αναλάβει να «ψήσει» τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι κάπως διαφορετική. Τι σημαίνει αυτό; Ο Βέλεθ πήγε στην ΑΕΚ και όχι η ΑΕΚ στον Βέλεθ, υπό την έννοια πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προτάθηκε στην Ένωση από πρόσωπο που διατηρεί ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την ΑΕΚ και τα λέει καλά και με τις δύο πλευρές.

Το κατά πόσον τώρα στον δικέφαλο που ψάχνονται για ένα στόπερ ενόψει Ιανουαρίου και θα δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τον ευπαθή στους τραυματισμούς Βέλεθ, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. Μέχρι και σήμερα, πάντως, δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως κίνηση.

Πάντως, άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη, έχουν να λένε στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους πως επιδίωξη των κίτρινων είναι μέσω της επέκτασης του συμβολαίου του Βέλεθ να πετύχουν ένα δυνατό deal για την… περήφανη πώληση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, λέγεται πως ο μεγαλομέτοχος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης είχε εξουσιοδοτήσει το φετινό καλοκαίρι πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του να του φέρει πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού για την πώληση του Βέλεθ.

Ποιο ήταν το πρόσωπο αυτό; Ο Άγγελος Χαριστέας. Τότε που ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε πρόβες με το κοστούμι του ατζέντη και στην πορεία τις διέκοψε, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

*πηγή: filathlos.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.