Header Ads


«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»

«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»


Δύο φίλοι από Ρόδο και Αυστραλία, δωρίζουν τα διαρκείας τους, σε ΑΜΕΑ.
Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν και την προσεχή Δευτέρα (14/10) λήγει η προθεσμία.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της Βασίλισσας ανακοίνωσε επίσημα, ότι δύο φίλοι της ΑΕΚ που θέλουν να είναι ανώνυμοι, από τη Ρόδο και την Αυστραλία, αποφάσισαν να δωρίσουν τα διαρκείας τους, σε ΑΜΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους, στην ΑΕΚ, μέχρι και την προσεχή Παρασκευή (11/10).

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το «κιτρινόμαυρο» DNA να επιβεβαιώνει γιατί... «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο «Ενωσίτες», που επιθυμούν να διατηρήσουν την «ανωνυμία» τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες - ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο «Ενωσιτών», ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.