Header Ads


Πειθαρχικό έλεγχο σε πέντε αστυνομικούς για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Πειθαρχικό έλεγχο σε πέντε αστυνομικούς για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Από πειθαρχικό θα περάσουν πέντε αστυνομικοί, που θα απολογηθούν για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών έχει ξεκινήσει από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, για περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός διευθυντής, ένας αστυνόμος και τρεις αστυφύλακες απολογούνται για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, λόγω της εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Υπενθυμίζουμε πως για το ίδιο περιστατικό ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» έχει ήδη τιμωρηθεί από τη Σούπερ Λίγκα με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινηθεί ήδη η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος (5) αστυνομικών (Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνόμου και τριών Αστυφυλάκων), οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, σε σχέση με περιστατικό εισόδου ατόμων στα αποδυτήρια των διαιτητών της ποδοσφαιρικής συνάντησης Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ο.Α.Κ.Α».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.